ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 2003
Σελ. /32
ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για παρέμβαση σε σημαντικά ζητήματα

Ενόψει και της εκλογικής μάχης η ΚΕ του ΚΚΕ αναλαμβάνει σειρά πρωτοβουλιών προκειμένου να συζητηθούν σημαντικά προβλήματα του λαού, καθώς και να παρουσιαστεί η συνολική πολιτική πρόταση του Κόμματος. Για το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται τρεις πλατιές εκδηλώσεις, και συγκεκριμένα:

-- Την Τρίτη 30/9, στις 6 μ.μ. εκδήλωση στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Πανεπιστημίου 52) με θέμα: «Εθνική Αμυνα - Ενοπλες Δυνάμεις».

Τις θέσεις του ΚΚΕ θα παρουσιάσει η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα σύντομων παρεμβάσεων εκ μέρους των προσκαλεσμένων.

Βασικές πλευρές του θέματος της εκδήλωσης είναι: Αιγαίο και ελληνοτουρκικές διαφορές, ΝΑΤΟ και ευρωστρατός, εξοπλιστικά προγράμματα, μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, επαγγελματίες οπλίτες.

-- Τη Δευτέρα 6/10, στις 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» (Λ. Αλεξάνδρας 10) εκδήλωση-συζήτηση για την εκλογική αναμέτρηση και την καλύτερη έκφραση και επιτυχία της συσπείρωσης και της συνεργασίας των ριζοσπαστικών δυνάμεων που προσβλέπουν σε ουσιαστικές αλλαγές προς όφελος του λαού.

Στα πλαίσια της ενεργητικής προετοιμασίας και για να δοθεί με επιτυχία η εκλογική μάχη, η ΚΕ εκτιμά ότι έχουν ξεχωριστή σημασία και χρησιμότητα οι σκέψεις και οι παρατηρήσεις ανθρώπων που δεν είναι ενταγμένοι στο ΚΚΕ.

Τις θέσεις του ΚΚΕ θα παρουσιάσει η ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

-- Τη Δευτέρα 20/10, στις 5.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Εξελίξεις και προοπτικές της ελληνικής οικονομίας από τη σκοπιά των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων». Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ».

Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του Κόμματος, οι ΚΟ σε όλη τη χώρα υλοποιούν ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσης. Ανάμεσά τους η ΚΟΑ του ΚΚΕ προγραμματίζει για τις επόμενες μέρες τις παρακάτω δραστηριότητες:

-- Τη Δευτέρα, 22/9, στις 10 π.μ., η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και ο Γ. Νάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ).

-- Την Τρίτη 23/9, ο Λ. Παπακωνσταντόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στις 7.15 π.μ. θα περιοδεύσει στα ΕΛΤΑ στην Ανω Κυψέλη (Κρίσσης 70).

-- Η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Αχαρνών του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση του Κόμματος ενόψει και των εκλογών, την Τετάρτη, 24/9, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της Αχαρνών 297. Θα μιλήσει ο Ηλίας Λέγγερης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη, 24/9, στις 12.30 το μεσημέρι ο βουλευτής του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας θα περιοδεύσει στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στη Λ. Αλεξάνδρας.

-- Την Τετάρτη, 24/9, στις 2 το μεσημέρι, ο Π. Ηλιόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τον «Ευαγγελισμό» και θα μιλήσει στις αποκλειστικές νοσοκόμες.

-- Την Τετάρτη, 24/9, σε συγκέντρωση γυναικών στον Νέο Κόσμο, στα γραφεία της ΚΟ (Φραντζή 68), στις 7 μ.μ. θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη, 24/9, σε σύσκεψη εργαζομένων στον ΟΣΕ στην ΚΟΑ, στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Π. Ηλιόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη, 25/9, στις 9 π.μ., στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Αγ. Παρασκευής θα περιοδεύσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη, 25/9, σε συγκέντρωση εργαζομένων στην ΕΘΕΛ, στα γραφεία της ΚΟΑ, στις 6 μ.μ., θα μιλήσει ο Μ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή, 26/9, σε συγκέντρωση γυναικών στο Δημαρχείο Υμηττού, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα

Πολιτικές συγκεντρώσεις και περιοδείες στις παρακάτω περιοχές πραγματοποιούν οργανώσεις του ΚΚΕ της ΒΔ Ελλάδας:

Σήμερα Σάββατο

-- Συγκέντρωση στο Κανάλι Κέρκυρας στις 8 μ.μ.

Αύριο Κυριακή

-- Πολιτική συγκέντρωση στους Λιαπάδες Κέρκυρας στις 8 μ.μ., με ομιλητή το Θ. Γουλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση στη Γαρίτσα, στις 11 π.μ.

Τη Δευτέρα 22/9

-- Σύσκεψη στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων, με ομιλητή τον Απ. Τασούλα.

-- Συγκέντρωση στις διοικητικές υπηρεσίες και το τεχνικό προσωπικό της ΔΕΗ στην Κέρκυρα, στις 7 π.μ. με ομιλητή το Θ. Γουλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Εύβοια

Η Αχτιδική Επιτροπή Χαλκίδας και η Κομματική Οργάνωση Νέας Αρτάκης του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «Εννέα Ογδοα» στη Ν. Αρτάκη, την Παρασκευή 26/9.

Στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902» σήμερα Σάββατο:

  • Στις 15.50 θα μεταδοθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας Δ` Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ - ΜΑΝΗ.
  • Στις 17.30 θα μεταδοθούν στιγμιότυπα από την Παρασκευή, 19/9, δεύτερη μέρα του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Επιμέλεια - Παρουσίαση Ερυφίλη Πετράκου.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή «Το Βήμα της Βουλής» θα μεταδοθεί η συνέχεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου ανάπτυξης: «Τροποποίηση του νόμου 2323/1995 υπαίθριο εμπόριο και άλλες διατάξεις». Επιμέλεια: Ζωή Κούλια.
Συνάντηση με τους Κουβανούς Ολυμπιονίκες

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα έχει συνάντηση σήμερα Σάββατο, στις 10 το πρωί, με τους Ολυμπιονίκες Αλμπέρτο Χουαντορένα, υφυπουργό Αθλητισμού της Κούβας και μέλος του ΔΣ της IAAF και Ανα Φιντέλια Κιρό. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ