ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2005
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Δημήτρης Μουρτζίκος
Δημήτρης Μουρτζίκος
Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας η ΣΟΦΙΑ ΑΦΑΛΗ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της προσφέρω 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ Συκεών Θεσσαλονίκης.

Ο σύζυγος Παναγιώτης Αφαλής

* * *

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΣΣΟΥ και του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ, δύο εκλεκτών συντρόφων, που έφυγαν τόσο νέοι από τη ζωή, αλλά με τόσο μεγάλη προσφορά στο Κόμμα, ο Ανδρέας Δενεζάκης προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Φωτ.

Ο πατέρας μας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ, τον οποίον «χάσαμε» πριν από 8 χρόνια, επί 61 χρόνια αγωνιζόταν για τα ιδανικά του ΚΚΕ. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης στην Κατοχή, πιάστηκε από τους Γερμανούς, φυλακίστηκε και μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο του Νταχάου.

Η ζωή και η δράση του είναι φωτεινό παράδειγμα και για τους δικούς μας αγώνες.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Συκεών Θεσσαλονίκης.

Ηλίας Σαπρανίδης, Ολυμπία Κωστούδη - Σαπρανίδου

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΙΑΚΩΒΟΥ και ΕΛΕΝΗΣ ΔΕΛΛΙΟΥ, προσφέρω 75 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας.

Κώστας Δέλλιος

* * *

Φωτ.

Στις 30 Οκτώβρη κλείνουν 40 μέρες από το «χαμό» του αγαπημένου πρώτου εξαδέλφου μου ΗΛΙΑ ΘΕΟΔΟΣΗ. Ο πόνος μας είναι αβάσταχτος. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ, γιατί ήταν και παραμένει στη μνήμη μας ένας αλύγιστος κομμουνιστής και υπέροχος άνθρωπος.

Ελένη Δέλλιου
Ελένη Δέλλιου
Την Κυριακή 30 Οκτώβρη, στις 9.00 π.μ., στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο χωριό Βολίμα, θα γίνει το μνημόσυνό του.

Στη μνήμη του, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα.

Διονύσης Θεοδόσης

* * *

Φωτ.

Η Κατίνα Δημητρακόγιαννη προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέας Ζωής Περιστερίου, στη μνήμη του συζύγου της ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, του κουνιάδου της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και των γονιών της.

* * *

Στη μνήμη του φίλου ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΥΡΑΚΑ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης.

Σταμάτης Κοντεμοίρης

* * *

Στη μνήμη του συζύγου μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, των γονιών μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΙΟΚΑΣΤΗΣ ΞΥΛΑΡΕΑ, του αδελφού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΥΛΑΡΕΑ και της αδελφής μου ΛΕΛΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Στάσα Ξυλαρέα - Τριανταφύλλου

* * *

Στη μνήμη των συναδέλφων και συντρόφων τσαγκαράδων ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ, ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ, ΜΗΤΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ, ΜΠΑΜΠΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ, ΟΜΗΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΗΛΙΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ «Τζάκι» Περιστερίου.

Ιάκωβος Δέλλιος
Ιάκωβος Δέλλιος
Σταύρος Δημητρέλης

* * *

Στη μνήμη του πατέρα μας: ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΣΤΑΚΗ, ο οποίος «έφυγε» πριν από 5 χρόνια και της μητέρας μας ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΒΑΣΤΑΚΗ, η οποία «έφυγε» από τη ζωή πρόσφατα, προσφέρουμε 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Επισιτισμού Αχτίδας Υπηρεσιών της ΚΟ Αθήνας.

Φίλιππος και Βούλα Βαστάκη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΥ, ο οποίος για τις προοδευτικές ιδέες και τη συνδικαλιστική δράση του διώχτηκε, φυλακίστηκε, εξορίστηκε και πέθανε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ και για την ονομαστική γιορτή του, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λόφου Καλλιθέας.

Βαγγελιώ Μουρτζίκου


Σοφία Αφαλή
Σοφία Αφαλή

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΣΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΣΣΟΣ

Στέφανος Δημητρακόγιαννης
Στέφανος Δημητρακόγιαννης

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ηλίας Θεοδόσης
Ηλίας Θεοδόσης


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ