ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 12 Ιούλη 2006
Σελ. /28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Αλ. Παπαρήγα στο Βόλο

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Βόλο την Παρασκευή 14 Ιούλη. Το πρόγραμμα της περιοδείας είναι το παρακάτω:

  • 10 π.μ. Ομιλία σε συγκέντρωση εργαζομένων στον ΟΣΕ.
  • 10.45 π.μ. Συνάντηση με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στον ΟΣΕ.
  • 11.30 π.μ. Επίσκεψη στο ανοιχτό πρόγραμμα εφήβων και νέων ενηλίκων «ΠΙΛΟΤΟΣ». Συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου Οικογένειας Θ.Π. «ΕΞΟΔΟΣ». Συζήτηση με τους εργαζόμενους.
  • 6.30 μ.μ. Συνέντευξη Τύπου.
  • 9 μ.μ. Ομιλία στην Παραλία του Βόλου.
Συνάντηση με επιτροπή κατοίκων του Σχοινιά

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα συναντηθεί σήμερα Τετάρτη 12 Ιούλη, με αντιπροσωπεία επιτροπής κατοίκων του Σχοινιά για τη διάσωση του Εθνικού Πάρκου Σχοινιά - Μαραθώνα. Διαμαρτύρονται για τις παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται από το Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου, οι οποίες προκαλούν μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση και υποβαθμίζουν συνολικά την περιοχή. Η συνάντηση θα γίνει στις 3 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ, στον Περισσό.

  • Αύριο Πέμπτη, η Αλέκα Παπαρήγα θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων Εμπορικής Τράπεζας, στις 2 μ.μ. Η συνάντηση θα γίνει επίσης στην έδρα της ΚΕ, στον Περισσό.
Συνέντευξη Τύπου για τις εκλογές

Κοινή συνέντευξη Τύπου για τις ερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές θα δώσουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του εκλογικού κέντρου της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ