ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 8 Οχτώβρη 2006
Σελ. /32
Οι συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των αγωνιστικών συνδυασμών γίνονται αυτή την εβδομάδα σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Κυριακή 8 Οκτώβρη

-- Στη Λάρισα, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου, με ομιλητή τον υποψήφιο νομάρχη Μπάμπη Μπακούλα.

-- Στη Ρεντίνα, στις 7 μ.μ. στην πλατεία του Σταυρού, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Βουλγαράκη. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Μιχάλης Σπυριδάκης.

-- Στον Πύργο, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Καραπάνος, υποψήφιος νομάρχης και ο Πέτρος Καπαρέλης, υποψήφιος δήμαρχος.

Αύριο, Δευτέρα 9 Οκτώβρη

-- Στην Καρδίτσα στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας.

-- Στις Σέρρες στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας, με ομιλητές την υποψήφια δήμαρχο Σερρών Φιλιώ Σαραντίδου και την υποψήφια νομάρχη Σερρών Τιμοθέα Ρακιτζή.

-- Στην Πάτρα στις 7.30 μ.μ. στην πλ. Γεωργίου, με ομιλητές τον Στάθη Κεραμιδά, υποψήφιο νομάρχη και τον Κώστα Πελετίδη, υποψήφιο δήμαρχο.

-- Στην Καλαμάτα στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Τζαβάρας, υποψήφιος νομάρχης και ο Νίκος Διασάκος, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στο Αργοστόλι στις 7.30 μ.μ., στην πλ. Αργοστολίου. Θα μιλήσουν η Νίκη Αμίτση - Αλεξανδροπούλου, υποψήφια δήμαρχος και ο Δημήτρης Ματζουράτος, υποψήφιος νομάρχης.

-- Στη Λιβαδειά, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος νομάρχης Βοιωτίας Γιώργος Γκικόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Λιβαδειάς Νώντας Κοτσικώνας.

Την Τρίτη 10 Οκτώβρη

-- Στην Κατερίνη, στις 7 μ.μ. στον πεζόδρομο. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Γρηγοριάδης και ο υποψήφιος νομάρχης Γιάννης Σκούφας.

-- Στη Θήβα στις 8.30 μ.μ. θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία της Θήβας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Γκικόπουλος, υποψήφιος νομάρχης Βοιωτίας και ο Μάριος Μιχαηλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θήβας.


ΝΑΣ - ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Στην Αθήνα, την Τετάρτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Στις 11 Οκτώβρη, στις 8 το βράδυ στο Πεδίον του Αρεως

Θέλουμε να πραγματοποιηθεί μια συγκέντρωση μαχητική, μια συγκέντρωση που θα διαδηλώνει τη θέληση χιλιάδων και χιλιάδων ανθρώπων να ενισχύσουν σημαντικά όλα τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια.

Την Τετάρτη, 11 Οκτώβρη, στις 8 το βράδυ, σκοπός μας είναι να γεμίσει το Πεδίον του Αρεως με κόσμο. Να διαδηλωθεί από χιλιάδες ανθρώπους της δουλιάς η απόφασή τους να κάνουν τώρα το βήμα. Να δώσουν το «παρών» μία προς μία όλες οι γειτονιές, από κάθε δήμο, από κάθε γωνιά της Νομαρχίας Αθήνας, με υψωμένη στο πανό την απόφαση για αντεπίθεση.

Η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», η «Συμπαράταξη για την Αθήνα» και όλοι οι αγωνιστικοί συνδυασμοί στην επικράτεια της Νομαρχίας Αθήνας, τους οποίους στηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών, έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν την κεντρική τους προεκλογική συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης.

Η ίδια η συγκέντρωση μπορεί και πρέπει να στείλει μήνυμα σημαντικής ενίσχυσης των αγωνιστικών συνδυασμών της συσπείρωσης για την αντεπίθεση.

Μήνυμα καταδίκης των δημάρχων και νομαρχών που υποστηρίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τις δύο Κυριακές, ως συνυπεύθυνους για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα που βασανίζουν το λαό. Μήνυμα ότι καμία ψήφος δεν πρέπει να χαραμιστεί στα συμπληρώματα του δικομματισμού, όπως ο ΣΥΝ.

Η μάχη για την επιτυχία της συγκέντρωσης συνδυάζεται με τη μάχη του ψηφοδελτίου. Σ' όλες τις γειτονιές, η σημερινή πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη» και το ψηφοδέλτιο στο χέρι, συνοδεύεται με το κάλεσμα για την κεντρική συγκέντρωση, ενώ στο σύνολο των περιοχών που καλύπτει η Νομαρχία Αθήνας οργανώνονται εξορμήσεις των υποψηφίων όλων των αγωνιστικών συνδυασμών που δίνουν τη μάχη μαζί με τη ΝΑΣ και καλούν στο Πεδίον του Αρεως την Τετάρτη.


Ομιλητές της συγκέντρωσης θα είναι ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα», ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης με τη ΝΑΣ και ο Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος νομάρχης Αθήνας με τη ΝΑΣ. Επίσης, θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι από την Κομμουνιστική Ανανέωση και την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών.

Προσυγκεντρώσεις

Οι προσυγκεντρώσεις για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως θα είναι, στις 7 το απόγευμα, στα εξής σημεία:

  • Στην Ομόνοια για το 2ο, το 3ο και το 4ο διαμέρισμα.
  • Στην πλ. Αμερικής για το 5ο και το 6ο διαμέρισμα.
  • Στην πλ. Παναθηναίων (Λ. Αλεξάνδρας) για το 1ο και το 7ο διαμέρισμα.
  • Στην πλ. Λαυρίου για τους αγωνιστικούς συνδυασμούς των δυτικών, νοτιοδυτικών, νότιων, ανατολικών, νοτιοανατολικών και βορειοδυτικών δήμων.
  • Στην πλ. Κάνιγγος για τους αγωνιστικούς συνδυασμούς των βόρειων και βορειοανατολικών δήμων.
  • Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Βερανζέρου για τους φοιτητές και τους σπουδαστές.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ