Κυριακή 8 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Οι συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των αγωνιστικών συνδυασμών γίνονται αυτή την εβδομάδα σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Κυριακή 8 Οκτώβρη

-- Στη Λάρισα, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου, με ομιλητή τον υποψήφιο νομάρχη Μπάμπη Μπακούλα.

-- Στη Ρεντίνα, στις 7 μ.μ. στην πλατεία του Σταυρού, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Βουλγαράκη. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Μιχάλης Σπυριδάκης.

-- Στον Πύργο, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Καραπάνος, υποψήφιος νομάρχης και ο Πέτρος Καπαρέλης, υποψήφιος δήμαρχος.

Αύριο, Δευτέρα 9 Οκτώβρη

-- Στην Καρδίτσα στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας.

-- Στις Σέρρες στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας, με ομιλητές την υποψήφια δήμαρχο Σερρών Φιλιώ Σαραντίδου και την υποψήφια νομάρχη Σερρών Τιμοθέα Ρακιτζή.

-- Στην Πάτρα στις 7.30 μ.μ. στην πλ. Γεωργίου, με ομιλητές τον Στάθη Κεραμιδά, υποψήφιο νομάρχη και τον Κώστα Πελετίδη, υποψήφιο δήμαρχο.

-- Στην Καλαμάτα στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Τζαβάρας, υποψήφιος νομάρχης και ο Νίκος Διασάκος, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στο Αργοστόλι στις 7.30 μ.μ., στην πλ. Αργοστολίου. Θα μιλήσουν η Νίκη Αμίτση - Αλεξανδροπούλου, υποψήφια δήμαρχος και ο Δημήτρης Ματζουράτος, υποψήφιος νομάρχης.

-- Στη Λιβαδειά, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος νομάρχης Βοιωτίας Γιώργος Γκικόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Λιβαδειάς Νώντας Κοτσικώνας.

Την Τρίτη 10 Οκτώβρη

-- Στην Κατερίνη, στις 7 μ.μ. στον πεζόδρομο. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Γρηγοριάδης και ο υποψήφιος νομάρχης Γιάννης Σκούφας.

-- Στη Θήβα στις 8.30 μ.μ. θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία της Θήβας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Γκικόπουλος, υποψήφιος νομάρχης Βοιωτίας και ο Μάριος Μιχαηλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θήβας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ