ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 1998
Σελ. /32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Νεολαία και Παιδεία: Διεκδικούμε τα "θέλω" μας

Αμφισβητίας όσο και οι νέοι στους οποίους απευθύνεται με το πρόγραμμα δράσης της. Και επίσης αποφασισμένη όπως εκείνοι "να μην κατεβάζει το κεφάλι", αλλά να διεκδικεί τα κοινά τους "θέλω"...

Η "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα" καλεί τους νέους και τις νέες της πόλης - εργαζόμενους, σπουδαστές, άνεργους - τους νέους που δε βολεύονται στη σημερινή κοινωνική "αφασία", που αναζητούν ένα διαφορετικό μέλλον, μια διαφορετική στάση ζωής, να συμπαραταχτούν μαζί μας, για να επανακτήσουμε την ομορφιά της συλλογικής δράσης, του συλλογικού αγώνα, τη χαρά της δημιουργίας και της ζωής.

Ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Λεων. Αυδή,όπως οι νέοι, απορρίπτει μια πόλη χωρίς ελεύθερους χώρους επικοινωνίας, άθλησης, πολιτισμού, ψυχαγωγίας και μόρφωσης, χωρίς δυνατότητες δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου. Μια πόλη γκρίζα και απωθητική, που σπρώχνει τον άνθρωπο στην απραξία και την αποξένωση, για να τον παραδώσει στην ιδεολογική χειραγώγηση της βιομηχανίας της εικόνας. Μια πόλη που καλλιεργεί το φόβο προς τον άλλο άνθρωπο - ντόπιο ή ξένο - και υποθηκεύει την εφηβεία στην προοπτική της ανεργίας και στην ανασφάλεια, με τις νέες εργασιακές σχέσεις που μετατρέπουν τους εργαζόμενους σε απασχολήσιμους, υποταγμένους και αναλώσιμους.

Δεσμευμένος, απ' το πρόγραμμά του, να στηρίξει "την πολύμορφη συλλογική δράση της νεολαίας για ό,τι πρέπει να της ανήκει",ο συνδυασμός δίνει ιδιαίτερη σημασία:

  • Στο δικαίωμα στη μόρφωση,για μια πραγματικά δημόσια και δωρεάν αναβαθμισμένη παιδεία, χωρίς ταξικούς φραγμούς, χωρίς έλεγχο από τις πολυεθνικές και προσαρμογή στα συμφέροντά τους.
  • Στη σταθερή δουλιά για όλους και με δικαιώματα, ενάντια στην ανεργία και τον εργασιακό μεσαίωνα.
  • Στις δημοκρατικές ελευθερίες,συνδικαλιστική και πολιτική δράση, ενάντια στον πολύμορφο αυταρχισμό, την καταστολή και την τρομοκρατία. Για τα δικαιώματα των στρατευμένων. Για ολόπλευρη δημοκρατική πληροφόρηση.
  • Στο δικαίωμα στη χαρά της ζωής,σ' ένα ανθρώπινο περιβάλλον, με δυνατότητες άθλησης, ψυχαγωγίας και βίωσης της τέχνης και του πολιτισμού.
  • Στην επανάκτηση του ελεύθερου και δημιουργικού χρόνου που μας αποστέρησαν.
Για ενιαία, δημόσια και δωρεάν παιδεία

Σε αυτό το πλαίσιο η "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα" παλεύει για μια παιδεία που αναγνωρίζεται ως κοινωνική αναγκαιότητα και κοινωνικό αγαθό!

Βρίσκεται σε ρήξη με όσους συμβιβάζονται και ακόμα περισσότερο ευθύνονται για "τα σοβαρότατα προβλήματα που έχουν προκληθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία από τη σταδιακή αποδυνάμωση της δημόσιας δωρεάν παιδείας, τις σοβαρές ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό και βιβλία, σε αίθουσες διδασκαλίας, σε ειδικές αίθουσες, σε εξοπλισμό, σε κονδύλια για τη λειτουργία και συντήρηση των σχολείων, που έρχονται να συμπληρώσουν την αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης".

Η "Συμπαράταξη" διακηρύσσει προγραμματικά την απόφασή της να παλέψει για μια παιδεία τόσο ευρεία, όσο η ίδια η ζωή:

  • Να καλλιεργεί την άμιλλα και όχι την αντιπαλότητα.
  • Να ευαισθητοποιεί - από τους παιδικούς σταθμούς ακόμα - τα παιδιά για την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Να καλλιεργεί την κριτική ανάλυση, την αμφισβήτηση, την αγωνιστική δράση για ένα καλύτερο αύριο.

Αντιπαλεύει - μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο - την "παιδεία" που επιχειρεί να επιβάλει νέους αποκλεισμούς στη μόρφωση για τα παιδιά των εργαζομένων - όπως συμβαίνει με το νόμο 2525/97 - ή καταφεύγει στη βία και τον αυταρχισμό.

Ο συνδυασμός του Λεων. Αυδή δεσμεύεται για ένα δήμο που θα αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη μορφωτικών, πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων στα σχολεία, σε συνεργασία με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και για τη σύνδεση της σχολικής κοινότητας με τη γειτονιά.

Καλεί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς να αντισταθούν στην προχειρότητα και τις εύκολες λύσεις που υποβαθμίζουν την ποιότητα της εκπαιδευτικής λειτουργίας, να απαιτήσουν αγωνιστικά την άμεση κατασκευή νέων σύγχρονων και ανθρώπινων σχολείων.

Και απαιτεί το υπουργείο Παιδείας, ο ΟΣΚ και το ΥΠΕΧΩΔΕ, σε συνεργασία με το δήμο, να προχωρήσουν άμεσα σε ένα πρόγραμμα αναβάθμισης του αύλειου και περιβάλλοντος χώρου των σχολείων, να αυξηθούν τα κονδύλια που είναι στη διάθεση των σχολικών επιτροπών και να απασχοληθεί από το υπουργείο στα σχολεία μόνιμο προσωπικό καθαριότητας.

ΑΥΡΙΟ: Για τον αθλητισμό

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Πλειοψηφία σε ρόλο... γλάστρας

Ολο και πιο προκλητικά, όσο πλησιάζουμε στις δημοτικές εκλογές, η διοίκηση του Δ. Αβραμόπουλου στο Δήμο Αθηναίων απαξιεί να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για σειρά σοβαρών και άμεσης αρμοδιότητάς του ζητημάτων.Η διαρκής υποβάθμιση του αποφασιστικού ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου, με την... κλασική πια δήλωση "δε μας ενδιαφέρουν οι απορίες σας, η πλειοψηφία μας θα ψηφίσει, ενημερωθεί ή όχι" - ως... άλλες γλάστρες - που χαρακτήρισε την τετραετία της δημαρχίας του Δ. Αβραμόπουλου, έφτασε χτες στο αποκορύφωμά της. Η ημερήσια διάταξη που κυκλοφόρησε ενόψει συνεδρίασης την Πέμπτη του Δημοτικού Συμβουλίου περιλαμβάνει θέμα "καθορισμού χρήσεων γης στην περιοχή του Κολωνακίου",για το οποίο όμως ως χτες το μεσημέρι δεν είχε κατατεθεί ούτε εισήγηση, ούτε το παραμικρό σχετικό έγγραφο, με συνέπεια να είναι αδύνατη η ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων.

"Ενα τόσο σοβαρό θέμα δεν μπορεί να συζητηθεί, εφόσον δεν έχει εξασφαλιστεί η ενημέρωση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, και θα πρέπει να αναβληθεί", σχολίασε σχετικά χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής,δημοτικός σύμβουλος την τελευταία τετραετία της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα".

"Διαφορετικά - προειδοποίησε ο Λεων. Αυδής - η συζήτηση θα είναι παράνομη, θα υποβαθμίσει το Δημοτικό Συμβούλιο και επιπλέον θα εκθέσει σε σοβαρές μομφές τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τη Δημοτική Αρχή".

Αύριο θα μάθουμε αν επιμείνουν...

Οφθαλμαπάτη η ανεργία!

Αόρατη είναι η ανεργία των ναυτεργατών που ήδη φτάνει το 20% σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά Χρήστο Φωτίου!Ανύπαρκτοι φαίνεται πως είναι και οι αγώνες των Ελλήνων ναυτικών για τη διατήρηση του καμποτάζ, κατά τον υποψήφιο της κυβέρνησης. Κι αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε, μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όπου το μόνο που βρήκε να πει για τους εργάτες της θάλασσας είναι η συνεισφορά τους στην εισαγωγή συναλλάγματος.

Βέβαια, αυτή η στάση πρέπει να είναι αναμενόμενη από κάποιον που έχει κληθεί να υποστηρίξει (και η αλήθεια είναι ότι το κάνει καλά) την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική σε όλες τις εκφάνσεις της. Αντίθετα, περίσσεψαν οι ύμνοι για τη θετική δουλιά που γίνεται στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Τι άλλο όμως θα μπορούσε να πει μέσα στο υπουργείο των εφοπλιστών από τους οποίους μεταξύ άλλων περιμένει και την οικονομική τους στήριξη, ενόψει του πολυδάπανου προεκλογικού του αγώνα;

Αποκαλυπτική ήταν και η πρότασή του για τη δραστηριότητα του δήμου στο χώρο της ναυτιλίας. Αντί να πει ότι πρέπει να σταθεί αταλάντευτος αρωγός στους αγώνες των ναυτικών είπε ότι θα δημιουργηθεί Τουριστικό Τμήμα στο Δήμο! Ο,τι δηλαδή περίπου έκανε και ο σημερινός δήμαρχος, δημιουργώντας την αμαρτωλή Δημοτική Ναυτιλιακή Εταιρεία, χρεώνοντας το Δήμο πολλά εκατομμύρια που μπήκαν στις τσέπες των διάφορων επιτήδειων και... "ειδικών".

Αντίθετα, τη σκληρή πραγματικότητα περιέγραψε ο επικεφαλής της Κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση", υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σαλπέας στη συνάντηση που είχε με εν ενεργεία συνταξιούχους και ανέργους ναυτεργάτες την περασμένη βδομάδα. Είχε επισημάνει ότι σήμερα το κύριο πρόβλημα των Ελλήνων ναυτικών που με τα κορμιά και το αίμα τους έχτισαν αυτό που αποκλήθηκε "ελληνική αυτοκρατορία στη θάλασσα" είναι η ανεργία και η ουσιαστική χρεοκοπία του "Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου", τονίζοντας: "Οι Ελληνες εφοπλιστές, αφού ξεζούμισαν τους ναυτεργάτες, τώρα τους πετούν στο δρόμο" και πρόσθεσε: "Η πολιτική που γεννά, αναπαράγει και οξύνει τα προβλήματα των εργαζομένων είναι η ίδια πολιτική που προωθεί την αύξηση των κερδών των εφοπλιστών".

Αυτή την πολιτική στηρίζει και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να στηρίζει ο Χρ. Φωτίου. Δηλαδή, της εξασφάλισης κερδών για τους εφοπλιστές και ανεργίας, φτώχειας και ανέχειας για τους ναυτεργάτες. Ας μην του επιτρέψουμε να υποκλέψει την ψήφο του πειραϊκού λαού. Του αξίζει η γωνία και το μαύρισμα.

Γ. Κ.

Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Καισαριανή: Σε συγκέντρωση στην πλατεία του Σκοπευτηρίου θα μιλήσει σήμερα στις 7:30 μ.μ., ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής Γιώργος Κατημερτζής.

Πετρούπολη: Η "Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης" πραγματοποιεί συγκέντρωση σήμερα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Θέτιδος (στο νησάκι). Θα μιλήσει ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Γιώγος.

Χαλκίδα: Σύσκεψη για το ρόλο των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και τις προοπτικές για δήμο μαχητικό, διεκδικητικό, μετερίζι αγώνα, διοργανώνει σήμερα στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας, η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση". Στη συζήτηση θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Ιωάννα - Σοφία Ντούρου.

Πεύκη: Η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου Πεύκης της "Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Πεύκης", θα γίνει σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στην Ανω Πεύκη, στα γραφεία του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ (Δημοκρατίας 10).

Ζωγράφου: "Η πρόταση της παράταξής μας για την αλλαγή στο δήμο τώρα", είναι το θέμα της λαϊκής συγκέντρωσης, που διοργανώνει η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου", σήμερα, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Κύπρου (6η στάση - Α. Ιλίσια). Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπακωνσταντίνου και ο Αντώνης Ραλλάτος από τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία", για τη σωτηρία του Υμηττού.

Συκεές: Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου πραγματοποιεί σήμερα στις 8 μ.μ. στην Ανδρέου Δημητρίου 19, η "Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Συκεών",Θεσσαλονίκης, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Βασιλειάδη.

Καλαμαριά: Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρο της ΑΔΕΚ Καλαμαριάς, που βρίσκεται στη Μεταμορφώσεως και Κοτυώρων 37, θα γίνουν αύριο Πέμπτη στις 8 μ.μ. Η υποψήφια δήμαρχος Σοφία Τεμεκενίδου θα αναλύσει την πολιτική πρόταση της ΑΔΕΚ για την πόλη και θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού.

Πειραιάς: Συνέντευξη Τύπου με θέμα: "Αύριο ανοίγουν τα σχολεία", θα δώσει αύριο στις 12 μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Σαλπέας.

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ψήφος - περήφανη απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική
  • Οι εκλογές του Οκτώβρη έχουν βαθιά πολιτικό χαρακτήρα
  • Υποστηρίζουμε αυτούς που η μέχρι τώρα στάση τους εγγυάται ότι θα σταθούν δίπλα μας στους αγώνες του αύριο

"Οι δημοτικές εκλογές είναι και δική μας υπόθεση".Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά "Η ΕΝΟΤΗΤΑ",στην οποία γίνεται αναφορά στη δήλωση του πρωθυπουργού πριν λίγους μήνες, ο οποίος ενώ είχε δηλώσει ότι οι εκλογές αυτές έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος για την κυβερνητική πολιτική, στη συνέχεια την ανασκεύασε, μετά τα συνεχή μηνύματα αποδοκιμασίας των κυβερνητικών υποψήφιων, λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα κριθεί στις εκλογές του 2000...

"Οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του Οκτώβρη έχουν βαθιά πολιτικό χαρακτήρα. Σ' αυτές κρίνεται συνολικά η κυβερνητική πολιτική και ειδικότερα στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εχει δίκιο ο πρωθυπουργός όταν λέει ότι σ' αυτές τις εκλογές δε θα βγει κυβέρνηση, αλλά η προσπάθειά του και η προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει στεγανά σε κριτήρια με τα οποία οι εργαζόμενοι θα διαλέξουν ποιον και γιατί θα ψηφίσουν, είναι σίγουρο ότι θα πέσουν στο κενό".

Καταλήγοντας, το Συνδικάτο Οικοδόμων τονίζει: "Για να μην επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθούν τα αποτελέσματα των εκλογών ως έγκριση της σημερινής αντεργατικής, αντιλαϊκής πολιτικής υποστηρίξτε συνδυασμούς, νομάρχες δημάρχους που η μέχρι τώρα στάση τους εγγυάται ότι θα σταθούν κοντά στις αγωνίες μας, δίπλα μας στους αγώνες του αύριο. Υποστηρίξτε το διευρυμένο νομαρχιακό ψηφοδέλτιο της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Αθήνα - Πειραιά με υποψήφιο πρόεδρο τον Σπύρο Χαλβατζή και υποψήφια νομάρχη Πειραιά την Ελπίδα Παντελάκη.Υποστηρίξτε τους υποψήφιους δημάρχους Πειραιά Παναγιώτη Σαλπέα,Νίκαιας Βέρα Νικολαϊδου,Κερατσινίου Ελένη Παπαδοπούλου,Κορυδαλλού Νίκο Θεμελή,Δραπετσώνας Νίκο Μπεάζογλου,Περάματος Γιάννη Πατσιλινάκο και Ρέντη Βαγγέλη Κυριακού.

Αυτή θα είναι και η μόνη περήφανη απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, στους δημάρχους διαχειριστές αυτής της πολιτικής και των κομμάτων που τη στηρίζουν".

Λεζάντες για Πρόγραμμα Αυδή:

Ο συνδυασμός του Λεων. Αυδή καλεί τους νέους σε συμπαράταξη, αν θέλουν κάτι να αλλάξει στην πόλη τους

Ελεγχο των σχολικών κτιρίων από τον ΟΣΚ απαιτεί η "Συμπαράταξη" με στόχο να αντιμετωπιστεί η έλλειψη αιθουσών, οι αργοί ρυθμοί κατασκευής τους και οι... εργολαβικές κακοτεχνίες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Με αισιοδοξία στη μάχη

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης αισιοδοξίας έγινε τη Δευτέρα το βράδυ η Γενική Συνέλευση των μελών της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας"(ΔΔΕ) με θέμα την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της παράταξης και την οργάνωση της εκλογικής μάχης.

Η Ολομέλεια της Κίνησης ενέκρινε ομόφωνα τα 41 πρώτα ονόματα που θα κατέβουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της παράταξης. Μεταξύ αυτών και ο Δανιήλ Γάλλος,γιος του αείμνηστου Γ. Γάλλου,δημάρχου και προέδρου της ΔΔΕ. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου.

"Η ΔΔΕ προβάλλει με μεγάλες αξιώσεις στο δεύτερο γύρο των εκλογών στην Καλλιθέα, τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης Αρ. Αβραμίδης και σε αυτό, μεταξύ άλλων, συνηγορούν, όπως επισήμανε, το γεγονός ότι η παράταξη έχει πρόγραμμα, στόχους και αρχές που εγγυώνται για την άλλη πολιτική πορεία στην Καλλιθέα".

Στις γραμμές και στο ψηφοδέλτιο της ΔΔΕ συμμετέχουν πρωτοπόροι αγωνιστές του εργατικού, συνδικαλιστικού και κοινωνικού κινήματος που έχουν δώσει όλες τους τις δυνάμεις για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Η ΔΔΕ άλλωστε, όπως τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχός της, ποτέ δε συμβιβάστηκε, και δεν απεμπόλησε τις αρχές της. Με την ίδια μάλιστα λειτουργία και δράση της αποδεικνύει στην πράξη τη δημοκρατία, τη διαφάνεια και τη συλλογικότητα με την οποία λειτουργεί. Μέσα σ' αυτές τις συνθήκες, κάλεσε όλα τα μέλη να συσπειρωθούν στην εκλογική μάχη για να ξαναέρθει η ΔΔΕ στη διοίκηση του δήμου.

Δραστηριότητες της "Συμπαράταξης"
  • Στα Ανω Πετράλωνα,στην πλατεία Σφαγείων, θα μιλήσει σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων της "Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα", Λεων. Αυδής.Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 7.00 το απόγευμα.
  • Εκδήλωση με θέμα: "Εγκληματικότητα, Ρατσισμός, Ξενοφοβία" οργανώνει αύριο Πέμπτη η "Συμπαράταξη". Στη συζήτηση θα παραβρεθεί ο Λεων. Αυδής και θα μιλήσουν οι δικηγόροι Βασίλης Δημακόπουλος,Γιάννα Κούρτοβικ,Τάκης Παππάς και Σπύρος Φυτράκης.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος (Σίνα 16) στις 7.30 το απόγευμα.
  • Την ερχόμενη Δευτέρα η "Συμπαράταξη" οργανώνει συνάντηση αριστερών διανοουμένων και καλλιτεχνών,στο αίθριο της Αρχιτεκτονικής Σχολής στο Πολυτεχνείο.
ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Επειδή η Συμπαράταξη για την Αθήνα δεν έχει και δε θέλει μεγαλόσχημους χρηματοδότες, θυμίζουμε ότι ο αριθμός λογαριασμού που έχει ανοίξει στην Εμπορική Τράπεζα για τη στήριξή της είναι 45066827.Να ανταποκριθούμε!



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ