Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Με αισιοδοξία στη μάχη

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης αισιοδοξίας έγινε τη Δευτέρα το βράδυ η Γενική Συνέλευση των μελών της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας"(ΔΔΕ) με θέμα την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της παράταξης και την οργάνωση της εκλογικής μάχης.

Η Ολομέλεια της Κίνησης ενέκρινε ομόφωνα τα 41 πρώτα ονόματα που θα κατέβουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της παράταξης. Μεταξύ αυτών και ο Δανιήλ Γάλλος,γιος του αείμνηστου Γ. Γάλλου,δημάρχου και προέδρου της ΔΔΕ. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου.

"Η ΔΔΕ προβάλλει με μεγάλες αξιώσεις στο δεύτερο γύρο των εκλογών στην Καλλιθέα, τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης Αρ. Αβραμίδης και σε αυτό, μεταξύ άλλων, συνηγορούν, όπως επισήμανε, το γεγονός ότι η παράταξη έχει πρόγραμμα, στόχους και αρχές που εγγυώνται για την άλλη πολιτική πορεία στην Καλλιθέα".

Στις γραμμές και στο ψηφοδέλτιο της ΔΔΕ συμμετέχουν πρωτοπόροι αγωνιστές του εργατικού, συνδικαλιστικού και κοινωνικού κινήματος που έχουν δώσει όλες τους τις δυνάμεις για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Η ΔΔΕ άλλωστε, όπως τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχός της, ποτέ δε συμβιβάστηκε, και δεν απεμπόλησε τις αρχές της. Με την ίδια μάλιστα λειτουργία και δράση της αποδεικνύει στην πράξη τη δημοκρατία, τη διαφάνεια και τη συλλογικότητα με την οποία λειτουργεί. Μέσα σ' αυτές τις συνθήκες, κάλεσε όλα τα μέλη να συσπειρωθούν στην εκλογική μάχη για να ξαναέρθει η ΔΔΕ στη διοίκηση του δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ