Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Στη μάχη για υπερψήφιση των αγωνιστικών συνδυασμών

Η Συντονιστική Επιτροπή Μακεδονίας - Θράκης της Πανελλήνιας Ενωσης Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ) καλεί όλους τους επαναπατρισθέντες πολιτικούς πρόσφυγες και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ανεξάρτητα από πού ανήκει ο καθένας, να στηρίξουν με κοινή δράση τους αγωνιστικούς συνδυασμούς που υποστηρίζονται από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Συγκεκριμένα η Συντονιστική Επιτροπή αναφέρει: "Οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του Οκτώβρη γίνονται σε συνθήκες όξυνσης των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων της πατρίδας μας και πρέπει να τονίσουμε ότι σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουν έντονο πολιτικό χαρακτήρα, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση να προσδώσει σ' αυτές άλλο νόημα.

Εμείς οι επαναπατρισθέντες πολιτικοί πρόσφυγες, όπως και ολόκληρος ο εργαζόμενος δημοκρατικός λαός της χώρας μας, βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με μια επικίνδυνη κυβέρνηση υποταγμένη στις απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Με αυτό το σκεπτικό καλούμε όλο τον προοδευτικό λαό της χώρας μας να στρατευτεί στη μάχη για την υπερψήφιση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων, για να εκλεγούν οι άνθρωποι που αγωνίζονται για τα λαϊκά τοπικά και γενικότερα προβλήματα των εργαζόμενων.

Αυτήν την ΤΑ και ΝΑ καλούμαστε να αναδείξουμε εμείς οι επαναπατρισθέντες πολιτικοί πρόσφυγες και κάθε δημοκράτης. "Μαυρίστε" τους υποκριτές, "εκσυγχρονιστές" του ΠΑΣΟΚ και τους υποψήφιους των άλλων κομμάτων και συμβάλετε στη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ