Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διήμερες εκδηλώσεις σε Πάτρα, Λάρισα, Χαλκίδα

Διήμερες εκδηλώσεις στο Κάστρο της Πάτρας,στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας και την Παραλία της Χαλκίδας γίνονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

  • Στην Πάτρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

- Σάββατο 9.30 μ.μ.: Ομιλία του Αλέκου Μαρινάκη,μέλους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τον Μπάμπη Τσέρτο.

- Κυριακή 9.30 μ.μ.: Ομιλία του Δημήτρη Γόντικα,μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία, με πολιτικό τραγούδι από την Μαρία Δημητριάδη και τον Γιάννη Θωμόπουλο.

Στη διάρκεια του διημέρου θα γίνουν συζητήσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Θα υπάρξει πρόγραμμα με λαϊκούς χορούς από το χορευτικό τμήμα του Παμμικρασιατικού Συλλόγου. Θα λειτουργήσουν: βιβλιοπωλείο, αναψυκτήριο, εκθέσεις φωτογραφίας και σκίτσου, χώρος μαθητών, ταβέρνα με ρεμπέτικο πρόγραμμα, παιδότοπος, θέατρο σκιών και κουκλοθέατρο. Επίσης, θα δοθούν συναυλίες με τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα:"Φωνή Βοώντος","Αρνητικά Φορτία","Τυφλοί Οραματιστές","Χαμένοι Ταξιδιώτες", EX - RAYTED,"Φτηνό Ευέλικτο και Απασχολήσιμο Μουσικό Δυναμικό",CRUCIFIED DEATH.

  • Στη Λάρισα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Το Σάββατο:

- Α Εξέδρα: 7.40 μ.μ. Ερασιτεχνικό συγκρότημα, 8.30 - 9.30 μ.μ. Χορευτικό συγκρότημα Αντιχασιωτών, 9.30 - 10.30 μ.μ. ομιλία από τον Παναγιώτη Παλαβό,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, 10μ.μ. συναυλία από τον Μίλτο Πασχαλίδη.

- Β Εξέδρα - Ταβέρνα: 4 μ.μ. τουρνουά σκάκι, 7.30 μ.μ. ομιλία από τον Αγη Τριγάζη Γραμματέα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λάρισας της ΚΝΕ, 7.40 - 8.15 μ.μ. Ροκ συγκρότημα, 8.15 - 9.30 μ.μ. συζήτηση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με συμμετοχή του Χρήστου Χαλκιά,δημοτικού συμβούλου, Αθανάσιου Σερδέλη,νομαρχιακού συμβούλου, Λίτσας Ούντρια,υποψήφιας δημοτικού συμβούλου και Βαϊου Μπιμπίλη,μέλους του Γραφείου Θεσσαλίας της ΚΝΕ και 10.30 μ.μ. Ρεμπέτικο πρόγραμμα, από την ορχήστρα "Ηχος Γηγενής"

Την Κυριακή:

- Α Εξέδρα: 11 π.μ. Σκάκι, αγώνας σιμουλτανέ από τον ομοσπονδιακό μετρ Κωνσταντίνο Κόγια.Θέατρο, 7.45 - 9.15 αφιέρωμα στα 80χρονα του ΚΚΕ, 9.15 - 10 μ.μ. ομιλία από τον Σπύρο Χαλβατζή,μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ, 10 μ.μ. συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου

- Β Εξέδρα: 8 - 9 μ.μ. Ρεμπέτικο πρόγραμμα από το συγκρότημα του 5ου Γυμνασίου Λάρισας, 10 μ.μ. Ρεμπέτικο πρόγραμμα.

  • Στη Χαλκίδα οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

- Την Παρασκευή στις 8.15 μ.μ. Ομιλία από τον Λάζαρο Μυλωνά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Στις 9 μ.μ. θα χαιρετίσει η υποψήφια δήμαρχος της"Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης" Χαλκίδας, Ιωάννα - Σοφία Ντούρου.Θα ακολουθήσει συναυλία πολιτικού προοδευτικού τραγουδιού.

- Το Σάββατο στις 10 μ.μ. Ομιλία από τον Δημήτρη Κουτσούμπα,μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα χαιρετίσει και ο υποψήφιος Νομάρχης Ν. Εύβοιας της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας", Δημήτρης Ραχιώτης.Θα ακολουθήσει συναυλία από νεανικά συγκροτήματα.

Στη διάρκεια του διημέρου θα λειτουργήσουν: χώρος βιβλίου, εκθέσεις φωτογραφίας και σκίτσου, ενώ θα υπάρξει πρόγραμμα με λαϊκούς χορούς από το συγκρότημα του Δήμου Καρύστου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ