Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Περιοδείες ΝΑΣ
  • Αύριο στις 8 το απόγευμα ο Θ. Παπαμάργαρης θα παρευρεθεί και θα χαιρετήσει στην παρουσίαση του βιβλίου του Μιχιώτη "60 χρόνια Τοπική Αυτοδιοίκηση".
  • Αύριο Πέμπτη, 10 Σεπτέμβρη, στις 7.30 το πρωί ο Βασίλης Δημόπουλος,στέλεχος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του ΟΤΕ (Τροίας και Σπετσών).
  • Την Παρασκευή στις 9 το πρωί ο Σπύρος Χαλβατζής θα επισκεφτεί τα γραφεία του ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 102-106), ενώ την ίδια ώρα ο Αντώνης Αντύπας,στέλεχος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο Δυτικό Αεροδρόμιο.
  • Τα σχολεία της πόλης των Ιωαννίνων θα επισκεφθεί σήμερα στις 9 π.μ. ο υποψήφιος νομάρχης Βασίλης Σιούτης της ΝΑΣ. Αύριο, στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στα χωριά Λευκοθέα, Παλιουρή και Δελβινακόπουλο και την Παρασκευή θα επισκεφτεί τις περιοχές Δαφνούλα, Καραδήμα, Πλατανιά και Γερακάρι. Το Σάββατο και την Κυριακή, ο Β. Σιούτης θα επισκεφτεί χωριά της Κόνιτσας. Τέλος, τη Δευτέρα, 14 Σεπτέμβρη, στις 7 το απόγευμα, θα γίνει συγκέντρωση των ετεροδημοτών Αττικής στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής στην Αθήνα.
  • Αντιπροσωπεία της ΝΑΣ Αρτας, στα πλαίσια επαφής και ενημέρωσης του αρτινού λαού θα πραγματοποιήσει περιοδεία, σήμερα Τετάρτη στις 8:30 μ.μ. στα χωριά Ρόκκα, Καλαμιά, Χαλκιάδες και Γεωργούσιοι.

Κλιμάκιο της Γραμματείας της ΝΑΣ Αρτας με επικεφαλής τον υποψήφιο Νομάρχη Βασίλη Ζιώβα,θα διανέμει τη διακήρυξη Αρχών της Κίνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ