Τρίτη 2 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στα δύσκολα η Βουλιαγμένη

Ενα δύσκολο εμπόδιο καλείται να ξεπεράσει η Βουλιαγμένη στην πορεία της για παρουσία στους ομίλους του Champions League πόλο, αφού στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Φερεντσβάρος. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη στις 6 Οκτώβρη και η ρεβάνς τέσσερις μέρες μετά (10/10) στην Αθήνα.

Η ουγγρική ομάδα, κάτοχος του Euro Cup, δείχνει φέτος να έχει ακόμη υψηλότερες φιλοδοξίες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Από το ρόστερ της έχουν αποσυρθεί σπουδαία ονόματα, όπως οι Ντάνιελ Βάργκα και Νόρμπερτ Μάνταρας, εντούτοις διαθέτει και φέτος εξαιρετικό σύνολο. Θυμίζουμε ότι η Βουλιαγμένη προκρίθηκε ως 2η του ομίλου της στον 2ο προκριματικό γύρο που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο, πίσω από την Γιαντράν.

Τα άλλα ζευγάρια του 3ου προκριματικού: Γιαντράν Σπλιτ - Γιαντράν Χερτζεκνόβι, Στρασμπούρ - Βερόνα, Μπρέσια - Τεράσα.

Πρόωρο «αντίο» για τον Υδραϊκό

Πρόωρο τέλος είχε το πρώτο ευρωπαϊκό «ταξίδι» στην ιστορία του Υδραϊκού. Αν και φιλοξένησε στον Αλιμο τον όμιλό της στο Euro Cup, η ελληνική ομάδα έμεινε στην 3η θέση, πίσω από τις Πρίμορατς και Ορίτζια, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ