Πέμπτη 11 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Για την καλή αρχή

Αλλαγμένος σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού αλλά και φιλοσοφίας, και με τις υψηλότερες προσδοκίες τα τελευταία χρόνια, ο Παναθηναϊκός μπαίνει από σήμερα στο κυνήγι της διάκρισης στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν. Για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης οι «πράσινοι» υποδέχονται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ (21.00 - Novasports 2), ψάχνοντας το καλό ξεκίνημα και μια πειστική εμφάνιση και νίκη, προκειμένου να πιστοποιήσουν τις φετινές τους φιλοδοξίες.

Η ελληνική ομάδα δεν έχει απουσίες, αφού το χτεσινό απρόοπτο με τον Καλάθη, που έμεινε εκτός προπόνησης λόγω στομαχικών διαταραχών, δεν φαίνεται ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή. Ποντάροντας δε και στη δύναμη της έδρας, εμφανίζεται έτοιμη για τη νίκη.

Από την πλευρά της η Μακάμπι, μετά την περσινή άσχημη χρονιά σε Ευρωλίγκα και ισραηλινό πρωτάθλημα, δείχνει φέτος να βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, με βάση και τις αλλαγές του καλοκαιριού στο ρόστερ, και με υψηλότερους στόχους, στοχεύοντας στην πρόκριση στα προημιτελικά.

Εξαιρετική ομάδα με εξίσου εξαιρετικούς παίκτες χαρακτήρισε τη Μακάμπι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας για την αναμέτρηση. Ζήτησε από τους παίκτες του να πάρουν εξαρχής τον έλεγχο του ρυθμού και να μαζέψουν τα ριμπάουντ, ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο. Δήλωσε δε αισιόδοξος για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, τονίζοντας πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου νίκησε τον Ηφαιστο, έδειξε ότι συνεχώς βελτιώνεται.

  • Αλλοι σημερινοί αγώνες: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα (20.00 - Novasports 1), Mπάγερν Μονάχου - Εφές (21.30 - Νovasports 3), Ρεάλ Μαδρίτης - Νταρουσάφακα (22.00 - Novasports 1).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ