Τρίτη 30 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

-Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα της, αγωνιστή της ΕΠΟΝ και μαχητή του ΔΣΕ στην Εύβοια, ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΑΛΙΟΥ από τη Μενδενίτσα Λοκρίδας, οικοδόμου, ο οποίος πέθανε το 1996, η κόρη του Μαρία προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ «Ριζοσπάστη», 10.000 δρχ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 23 Οκτώβρη 2001, η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι σύντροφοί του προσφέρουν στην ΚΟΒ Ανω Αιγάλεω 42.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Εφυγε από τη ζωή στα 71 χρόνια του στις 22 Οκτώβρη 2001 ο αγωνιστής ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ, συνταξιούχος οικοδόμος. Ο Ηλίας Καρίμαλης έδρασε από τις γραμμές της ΕΔΑ. Από τα πρώτα χρόνια της δικτατορίας ως τον αναπάντεχο θάνατό του, ήταν μέλος του ΚΚΕ. Ηταν πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού του Καστανιές και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ραχών Ικαρίας.

Εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήριά μας στους συγγενείς του, στους φίλους και συντρόφους του, στους συγχωριανούς και συμπατριώτες του.

Στη μνήμη του και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε 45.000 δρχ. για ενίσχυση του Συλλόγου Νεολαίας Ικαρίας.

Οι φίλοι της οικογένειας Καρίμαλη, Νίκος Αντωνίου, Γιάννα Βαρσάμη, Βάσω Γιαννακοπούλου, Ρούλα Γρηγοράτου, Βασίλης Διαμαντής, Κρίτωνας Ηλιόπουλος, Κούλα Καρακώστα, Χρήστος Μπαζίμας, Μαρία Ουζούνη, Ντίνος Παλαιστίδης, Ραχήλ Παυλάντη, Δημήτρης Πουλόπουλος, Σπύρος Σκονιακός, Γιώτα Στεφανάτου, Σούλα Στεφανάτου.

* * *

Στη μνήμη του συζύγου μου ΑΝΔΡΕΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και των γονιών μου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑ, προσφέρω 25.000 δρχ. στην Οργάνωση Χαλκίδας της ΚΝΕ.

Αλεξάνδρα Μπούρικα - Διονυσίου

* * *

Οι πιο κάτω ανάπηροι της Εθνικής Αντίστασης πρόσφεραν στο «Ριζοσπάστη»: Τάσος Λυμπερόπουλος, Γιάννης Τσαγκάρης και Ευτυχία Μορίκη από 5.000 δρχ., Νίκος Γαβαλάς 3.000 δρχ., Σταύρος Γκουβούσης και Ιωάννης Χριστόπουλος από 2.000 δρχ.

* * * -

Η Κατερίνα Δηβάρη, από το Σικάμινο Αττικής, προσφέρει 25.000 δρχ. στο Παράρτημα Β. Αττικής, στη μνήμη του συζύγου της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΕΒΕΛΙΚΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης,, καθώς και στη μνήμη του κουνιάδου της ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΔΗΒΑΡΗ, ο οποίος εκτελέστηκε στις 3 Μάη 1944 από Γερμανούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ