Τρίτη 30 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Επίσκεψη αντιπροσωπείας Γάλλων συνδικαλιστών

Αντιπροσωπεία συνδικαλιστών από τη Γαλλία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας, από σήμερα έως την Πέμπτη, μετά από πρόσκληση του ΠΑΜΕ.

Στην αντιπροσωπεία θα συμμετάσχουν οι ηγεσίες των Εργατικών Κέντρων Μασσαλίας (Union Departementale CGT 13 des Bouches du Rhone) και Βαλ Ντε Μαρν Παρισιού (Union Departementale UD CGT 94 du Val de Marne), καθώς και επικεφαλής κλαδικών συνδικάτων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης έχει διαμορφωθεί το ακόλουθο πρόγραμμα:

-- Σήμερα, Τρίτη, η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί την Καισαριανή και συγκεκριμένα το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, το μνημείο των 200 εκτελεσμένων και το μνημείο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ). Την αντιπροσωπεία θα υποδεχτεί ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ και τη Γραμματεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

-- Αύριο, Τετάρτη, προγραμματίζεται επίσκεψη των συνδικαλιστών στην Πάτρα. Θα συναντηθούν με τον δήμαρχο της πόλης, Κώστα Πελετίδη, και με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. Στις 7.30 μ.μ. θα γίνει εκδήλωση με Συνδικάτα της πόλης, στην αίθουσα εκδηλώσεων, στον 3ο όροφο του ΕΚΠ.

-- Την Πέμπτη 1/11, η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με συνδικάτα του Πειραιά στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, με το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με τις Ομοσπονδίες Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης (ΟΣΥΑΠΕ) και Υπουργείου Γεωργίας (ΠΟΣΕΥΓ) και με το Σωματείο Εργαζομένων στο ξενοδοχείο «ΜΑΡΙΟΤ». Επίσης, θα επισκεφτεί το Κέντρο Αλληλεγγύης στη Νέα Μάκρη, όπου θα συναντηθεί με την Επιτροπή Αγώνα Πυρόπληκτων Ραφήνας - Νέας Μάκρης. Τέλος, η αντιπροσωπεία θα βρεθεί στο Λαύριο και θα έχει συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ