Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
«Σεφτέ» ο ΠΑΟΚ, δοκιμάζεται ο Προμηθέας

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Ναντέρ και πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στο Champions League

MotionTeam

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Ναντέρ και πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στο Champions League
Σε ένα ματς - «θρίλερ», ο ΠΑΟΚ πέτυχε χτες την πρώτη του νίκη στο FIBA Champions League, με 83-82 επί της γαλλικής Ναντέρ στην Πυλαία για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Ετσι οι Θεσαλονικείς πήραν βαθμολογική «ανάσα» και ευελπιστούν σε καλύτερη συνέχεια.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη μέχρι τέλους. Ο ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον Χρυσικόπουλο πήρε ελαφρύ προβάδισμα στην ανάπαυλα (41-35), για να απαντήσει η Ναντέρ με ευστοχία στα μακρινά σουτ και να ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 30' (53-54). Η τελευταία περίοδος ήταν εξίσου οριακή, και το τελικό αποτέλεσμα υπέρ της ελληνικής ομάδας διαμορφώθηκε χάρη σε εύστοχη βολή του Μαργαρίτη σε «νεκρό» χρόνο.

ΠΑΟΚ: Τζόουνς 7, Κόνιαρης, Μαργαρίτης 5, Τέπιτς, Ζάρας 18, Αθηναίου 3, Χρυσικόπουλος 15, Γκάρετ 2, Γκος 11, Χάτσερ 10, Μορέιρα 12, Σχίζας.

ΝΑΝΤΕΡ: Γιουσκεβίτσιους 19, Πάλσον 16, Σένγκλιν 10, Τρέντγουελ 4, Γουότερς 14, Κάρνε, Γκαμπλ 4, Ινβερνίτσι, Κονατέ 15, Πανσά.

Δοκιμάζεται το αήττητο του Προμηθέα

Ο Προμηθέας Πάτρας, με το εντυπωσιακό 3/3 στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης και με «φόρα» από την εντυπωσιακή του νίκη σε βάρος της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, υποδέχεται σήμερα την τουρκική Μπεσίκτας για την 4η αγωνιστική (19.30 - ΕΡΤ2). Στο πλέον δύσκολο τεστ μέχρι τώρα στον όμιλο, οι Πατρινοί επιδιώκουν τη νίκη που θα διευρύνει το νικηφόρο σερί τους, θα τους διατηρήσει στην κορυφή και θα κρατήσει ακέραιο το δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Το κλίμα στην ελληνική ομάδα είναι ιδανικό, ενώ ο τεχνικός της, Μάκης Γιατράς, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Από την άλλη η Μπεσίκτας, αν και εκ των φαβορί του ομίλου, δεν έχει ξεκινήσει καλά (δύο ήττες στους πρώτους τρεις αγώνες) και θέλει να «ρεφάρει» στην Πάτρα.

  • Για τον ίδιο όμιλο σήμερα διεξάγεται και ο αγώνας Νεπτούνας - Στρασμπούρ (19.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ