Σάββατο 3 Νοέμβρη 2018 - Κυριακή 4 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΡΗΓΑ ΜΑΡΙΑ
ΡΗΓΑ ΜΑΡΙΑ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου και πατέρα ΜΙΧΑΛΗ (Λάκη) ΣΤΙΝΗ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ και μέλους του ΚΚΕ, που, φέτος, στις 8 Νοέμβρη, συμπληρώνονται 25 χρόνια από το θάνατό του, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΤΕ Μαγνησίας, για την ενίσχυση του Κόμματος.

Η σύζυγος Ουρανία

Η κόρη Κική

***

Σύντροφοι και οπαδοί του ΚΚΕ από τη Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στο Μόντρεαλ συγκέντρωσαν και προσφέρουν στο τιμημένο ΚΚΕ για τα 100 του χρόνια το ποσό των 2.000 δολαρίων.

Επίσης, προσφέρουν στη μνήμη του συντρόφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ το ποσό των 1.000 δολαρίων.

***

Εμείς οι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ από το Τορόντο Καναδά αντλούμε πολύτιμη πείρα από την εκατοντάχρονη ηρωική Ιστορία του Κόμματός μας και αξιοποιούμε την άμιλλα για την προώθηση υψηλών ιδανικών, την κατάργηση της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Εμείς αυτόν τον δρόμο θα βαδίσουμε με αισιοδοξία τιμώντας τη μνήμη των συντρόφων μας ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΤΗ, που «έφυγαν» πρόσφατα από τη ζωή και άφησαν δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές μας.

Ενταγμένοι με εμπιστοσύνη στο λαϊκό κίνημα ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση, συμμετέχουμε αγόγγυστα στην οικονομική βοήθεια του ΚΚΕ με το ποσό των 1.220 δολαρίων Καναδά. Καλούμε τον ελληνικό λαό να πορευτεί στο δρόμο του αγώνα έστω κι αν δεν συμφωνεί σε όλα με το ΚΚΕ.

Αναλυτικά προσφέρουν ο Χαρίτος Παναγιωτίδης (260 δολάρια), ο Κώστας Γιαννάδης (60 ευρώ), ο Σπύρος Παχής (200 δολάρια), ο Βασίλης Αποστολάτος (200 δολάρια), ο Νώντας Ηλιάδης (100 δολάρια), ο Λάκης Παπαδόπουλος (150 δολάρια), ο Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος (50 δολάρια), ο Γιάννης Κωνσταντίνου (100 δολάρια) και ο Τάσος Ισχυρόπουλος (100 δολάρια).

ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την απώλεια του συζύγου και πατέρα μας, συντρόφου ΑΛΕΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, συνεπούς αγωνιστή και μέλους του Κόμματος, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Θέρμης της ΤΕ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, 500 ευρώ ως πέμπτη δόση για την ενίσχυση του Κόμματος.

Η γυναίκα του Μαρία

Τα παιδιά του Γιώργος, Θοδώρα, Παύλος και Τατιάνα

***

ΦΩΤΟ

Στον αγαπημένο μου παππού, τίμιο και ευαίσθητο άνθρωπο και πιστό στρατιώτη της ιδέας του κομμουνισμού, ΝΤΑΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ.

Στη φυλακή έγραψε το ποίημα: Ξύπνα ραγιά του κόσμου δουλευτή, δημιουργέ του πλούτου της κοινωνίας, στήριγμα ζωής του κόσμου ετούτου. Εσύ που με τον ιδρώτα σου τη μαύρη γη ποτίζεις και με τα ατσαλένια μπράτσα σου τα σπλάχνα της ξεσκίζεις. Για να γεννάς τους θησαυρούς, να τους αρπάζει εκείνος... Ο κλέφτης, ο εκμεταλλευτής και εσύ να ζεις σα κτήνος. Εσύ που χύνεις ποτάμια στη γη τον ιδρώτα σου, όλα τα πλούτη που γεννά αυτά είναι δικά σου.

Ο εγγονός του Ναυρόζογλου Ευάγγελος του Ελευθερίου, στην άσβεστη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

Για τα 100 χρόνια του ηρωικού ΚΚΕ, του κόμματος της εργατικής τάξης και των ανθρώπων του μόχθου, προσφέρω 500 δολάρια Αυστραλίας, ως τρίτη δόση, στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ και των συντρόφων του, στη μνήμη των 200 εκτελεσμένων κομμουνιστών την 1η Μάη 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, ανάμεσά τους ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΣΟΥΚΑΤΖΙΔΗΣ και ο γείτονάς μου και συναγωνιστής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΑΝΔΑΝΙΔΗΣ από τα Προσφυγικά της Πάτρας.

ΣΤΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (Λάκης)
ΣΤΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (Λάκης)
Νίκος Σαραντόγλου

***

Η Πίτσα Καραναγνώστη - Δημητροπούλου, από το Τορόντο Καναδά, προσφέρει 100 δολάρια στο τιμημένο ΚΚΕ στη μνήμη του συντρόφου της ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, με αφορμή τη συμπλήρωση 23 χρόνων που «έφυγε» από τη ζωή.

Ο Δημήτρης ήταν μέλος του ΚΚ Καναδά. Συνειδητοποιημένος κομμουνιστής που μέχρι την τελευταία του στιγμή αγωνιζόταν για τα δικαιώματα των εργατών, για την ειρήνη, για την ελευθερία και την κοινωνική πρόοδο.

Είσαι πάντα μαζί μας, Δημήτρη.

Η σύντροφός του στον αγώνα και τη ζωή, Πίτσα Καραναγνώστη - Δημητροπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΗ ΜΩΡΑΪΤΗ, αλύγιστου διανοητή, επαναστάτη κομμουνιστή, που πριν από χρόνια επισκέφθηκε την πόλη μας, το Τορόντο Καναδά, και προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ και των 50 χρόνων της ΚΝΕ προσφέρω το ποσό των 300 δολαρίων Καναδά.

Θα τον διατηρούμε στη μνήμη μας, όπως και όλους τους συντρόφους που μας επισκέφτηκαν και «έφυγαν». Μεγάλη η διδαχή τους για πολλούς από μας. Δεν ξεχνιούνται.

Συντροφικά, Θανάσης Παρλάνης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΠΕΝΤΖΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, με αφορμή τους 6 μήνες από το θάνατό του, η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουν, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Σερρών, 250 ευρώ για τη συμπλήρωση 100 χρόνων του Κόμματος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
***

ΦΩΤΟ

Στις 3 του Νοέμβρη γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνο του συντρόφου ΣΩΤΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ από το Καστράκι. Στη μνήμη του οι σύντροφοί του προσφέρουν 60 ευρώ στην ΚΟΒ Καλαμπάκας για ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Νοέμβρη συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ, σε ηλικία 78 ετών. Ηταν ακούραστος αγωνιστής, πιστός στην υπόθεση της εργατικής τάξης και στο κόμμα της, το ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ στο αγαπημένο του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Στουτγάρδης.

Η σύζυγός του Ευγενία, οι κόρες του Σίσυ και Ιωάννα, τα αγαπημένα του εγγόνια Λύδια και Λεωνίδας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ (Μαρίκας) ΣΤΑΦΥΛΙΔΟΥ, ετών 86, αγωνίστριας από το Λουδία Θεσσαλονίκης, που χάσαμε πρόσφατα, προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Λουδία, στο ΚΚΕ.

Οι αδελφές της Μάρθα Λεωνίδου, Σοφία Τζομπανάκη, Γεωργία Αναστασιάδου

***

Στη μνήμη των γονιών μου και προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ προσφέρω 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω ΚΟΒ «Ευαγγελισμού» της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Ειρήνη Μουντζούρη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ, πολιτικού επιτρόπου της ΙΙΙ Μεραρχίας του ΔΣΕ, η αδελφή του Γεωργία και ο γαμπρός του Νάσος προσφέρουν στο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συντρόφου ΧΑΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ, που μας άφησε πρόσφατα, τα μέλη της ΚΟΒ Ιωνίας Σίνδου της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, στην οποία ανήκε ο σύντροφος Χάρης, προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση 90 ευρώ.

Επίσης, στη μνήμη του σ. ΧΑΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ προσφέρουν στο Κόμμα: Τα μέλη της ΤΕ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης 150 ευρώ. Τα μέλη της ΚΟΒ Κυμίνων 45 ευρώ. Τα μέλη της ΚΟΒ Λουδία 40 ευρώ.

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ (Αλέκου Ψηλορείτη) και ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ ως και του αδελφού μου ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ που «έφυγε» τόσο αναπάντεχα, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω της Α΄ ΚΟΒ Δημοσίου.

Αγωνίστηκαν ακούραστα και αταλάντευτα από τις γραμμές του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία τους πνοή. Παραμένουν πάντα ζωντανοί στη μνήμη και την καρδιά μας, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, στα οποία αφιέρωσαν με συνέπεια, αφοσίωση και αισιοδοξία όλη τους τη ζωή.

Σμαράγδα Αγγουράκη

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αδελφού του, ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ, που δολοφονήθηκε από τους εναπομείναντες συνεργάτες των Γερμανών στα τέλη του 1949, στην Καλαμάτα, και στη μνήμη του συντρόφου αγωνιστή δάσκαλου ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΗΓΑ και της γυναίκας του ΜΑΡΙΑΣ ΡΗΓΑ, ο Λεωνίδας Χανδρινός προσφέρει στην ΤΕ Μεσσηνίας, για τα 100χρονα του ΚΚΕ, 150 ευρώ.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΕΩΡΓΙΟΥ Αλεξ. ΑΓΑΠΑΚΗ (γεννημένος στην Ανω Βιάννο Ηρακλείου Κρήτης), που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 13 χρόνια, η σύζυγός του προσφέρει ως ενίσχυση στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ της ΚΟ Ηρακλείου.

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του αγωνιστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΕΤΖΕΛΟΥ, που απεβίωσε στις 11 Οκτώβρη του 2018, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Η σύζυγος, ο γιος και οι εγγονές του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα τους, ΛΟΥΒΟΥΛΟΥΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, από την Παναγία Θάσου, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ μέσω ΚΟ Θάσου 100 ευρώ.

Λουβουλούδης Παναγιώτης και Αλέκος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου μου ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΒΑ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω μέσω της ΚΟ Θάσου 100 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ
Βαρβάρα Ξένου

***

ΦΩΤΟ

Στις 17 Οκτώβρη «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας η συντρόφισσα ΣΟΦΙΑ ΚΑΖΑΚΑ - ΠΑΥΛΙΔΟΥ. Ηταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας Παυλίδου και γεννήθηκε στην Ποντοκερασιά του Κιλκίς. Οι γονείς της είχαν έρθει πρόσφυγες από τον Καύκασο. Τα άλλα της αδέλφια, μεγαλύτερα σε ηλικία, 2 αγόρια και ένα κορίτσι, πήραν μέρος στον αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας όταν η ίδια σε ηλικία 11 χρόνων έρχεται στη Θεσσαλονίκη φιλοξενούμενη σε μια οικογένεια για να βρει δουλειά αφού από πολύ μικρή είχε χάσει τον πατέρα της.

Εργάζεται σε διάφορα επαγγέλματα. Στο κεραμοποιείο «Αλλατίνη», όπου εργάζεται μέχρι τη συνταξιοδότησή της, γνωρίζει τον σύντροφο Παναγιώτη Καζάκο και παντρεύονται το 1960. Το 1967 με τη δικτατορία, ο άνδρας της συλλαμβάνεται και εξορίζεται για μια πενταετία.

Εχοντας μείνει μόνη με το πρώτο τους παιδί στην αγκαλιά, αντιμετωπίζει με θάρρος και αξιοπρέπεια τις συχνές επισκέψεις της αστυνομίας, τα κυνηγητά όπου πήγαινε για να βρει δουλειά. Σεμνή και αγαπητή σε όλους τους συντρόφους αλλά και σε όλο τον κόσμο, υπερασπίστηκε σε όλη της τη ζωή τις αρχές και την πολιτική του ΚΚΕ ως μέλος της ΚΟΒ Βότση.

Στη μνήμη της ο σύντροφός της στη ζωή και τον αγώνα Παναγιώτης (Τάκης), τα παιδιά της Βασιλεία και Ναταλί προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Βότση 300 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση των 100 χρόνων του ΚΚΕ.

  • Επίσης, 50 ευρώ προσφέρει η Ειρήνη Παυλίδου - Καζάκα αντί για στεφάνι.

***

Στη μνήμη των συντρόφων που «έφυγαν» από τη ζωή: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΥ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΑΝΤΩΝΗ, ΚΑΡΑΜΠΙΔΗ ΑΛΕΚΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΝΙΚΟΥ, ΓΑΡΓΑΡΕΤΑ ΒΕΡΑΣ, ΚΑΖΑΚΑ ΣΟΦΙΑΣ προσφέρω 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Φοίνικα για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και για τα 100 χρόνια του Κόμματος.

ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Μανόλης Ν.

***

ΦΩΤΟ

Στις 27 Οκτώβρη «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΤΤΑΣ. Στη μνήμη του οι συγγενείς, οι φίλοι και οι μαθητές του προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη» 350 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

57 χρόνια πέρασαν από την άγρια δολοφονία του κομμουνιστή αγωνιστή ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΕΛΔΕΜΙΡΗ από τους τρομοκράτες και τραμπούκους της εποχής εκείνης, του πραξικοπήματος του 1961. Ο Στέφανος έδωσε ό,τι πολύτιμο είχε, τη ζωή του, στον αγώνα για το σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό.

Ο πατέρας του Στέφανου, ΣΙΜΟΣ ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ, έδωσε στα παιδιά του το πνεύμα του αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Για τα ιδανικά του κομμουνισμού πολέμησε στον ιταλο-ελληνικό πόλεμο, σώζοντας σε μια μάχη έναν συμπολεμιστή του κουβαλώντας τον στην πλάτη του ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά. Εξορίστηκε στη Μακρόνησο μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς και στη συνέχεια από τη χούντα των συνταγματαρχών, καθ' όλη τη διάρκεια της επταετίας. Πάνω από 20 χρόνια ήταν δημοτικός σύμβουλος δίπλα στον αξέχαστο κομμουνιστή δήμαρχο Παναγιώτη Αφαλή.

Στη μνήμη τους, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, προσφέρουμε 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Συκεών.

Γιώργος - Κατίνα Βελδεμίρη

***

ΦΩΤΟ

Είναι τρεις μήνες που «έφυγε» από τη ζωή τόσο πρόωρα και αναπάντεχα η αγαπημένη μας φίλη και συναγωνίστρια ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΡΟΥΛΙΝΟΥ. Στη μνήμη της προσφέρουμε 150 ευρώ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών Α' Αθήνας.

Βασιλική Μακροπούλου, Δέσποινα Σίμου, Ελισάβετ Παπαγγελή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΚΕΛΑΪΔΗ, που συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από το θάνατό της, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λιούμη Αιγάλεω, 100 ευρώ.

Ο σύζυγος Νίκος Κελαϊδής

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ
Τα παιδιά Νίκος, Μιχάλης και Ιλιάνα


ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΕΛΑΪΔΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΕΛΑΪΔΗ

ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΝΤΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΝΤΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΚΑ) ΣΤΑΦΥΛΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΚΑ) ΣΤΑΦΥΛΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΤΖΕΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΤΖΕΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΟΥΒΟΥΛΟΥΔΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΟΥΒΟΥΛΟΥΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΒΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΒΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΚΑΖΑΚΑ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΖΑΚΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΤΤΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΤΤΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΡΟΥΛΙΝΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΡΟΥΛΙΝΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ