Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Σπύρος Κωτσάκης
Σπύρος Κωτσάκης
Φωτ.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΤΣΑΚΗ, τιμώντα την προσφορά μιας ζωής στο αγαπημένο μας ΚΚΕ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός 20.000 δρχ. στην ΚΟΒ Νέας Σμύρνης Κέντρου.

Η οικογένειά του

* * *

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Χρήστος Ιακωβίδης, οπαδός του ΚΚΕ ο ένας από τους 9 επιζώντες από την απομόνωση της Μακρονήσου το 1947, προσφέρει στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 300.000 δρχ. ως πρώτη δόση, μέσω της οργάνωσης Νέας Σμύρνης Λουτρών - Φάρου, στη μνήμη της αδελφής του ΕΥΓΕΝΙΑΣ, των αδελφών του ΑΛΕΚΟΥ και ΚΥΡΙΑΚΟΥ και στη μνήμη όλων των αγωνιστών που έπεσαν στον τίμιο και δίκαιο αγώνα.

* * *

Η Νιόβη Πατσαλού προσφέρει 20.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας στη μνήμη του πατέρα της αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, τον οποίον δολοφόνησαν ντόπιοι δοσίλογοι.

* * *

Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρω, μέσω ΚΟ Χαλανδρίου, 50.000 δρχ. στη μνήμη των αγωνιστών μελών του ΚΚΕ:ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΚΡΑΝΟΥ, ΤΑΚΗ ΥΦΑΝΤΗ ΛΙΛΙΚΑΣ ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ ΔΟΥΚΕΡΗ, ΜΑΚΗ ΛΙΜΠΕΡΑΤΟΥ και ΝΙΚΗΣ ΔΕΡΒΟΥ.

Αντώνης Περράκης

* * *

Στη μνήμη του συζύγου μου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ προσφέρω στο ΚΚΕ 5.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Ανθούπολης.

Κατίνα Δημητρακόγιαννη

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, αξέχαστου φίλου και συμμαθητή στο Γυμνάσιο τ' Αναπλιού ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΖΑ, ο οποίος είχε τραγικό θάνατο από τους ταγματασφαλίτες, προσφέρω 5.000 δρχ. στην ΚΟΒ Μοσχάτου.

Θόδωρος Κοΐνης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ο Δημήτρης και η Μαρία Νικολάου προσφέρουν στο ΚΚΕ 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Αχαρνών.

Δημήτρης Ανδρεάκος
Δημήτρης Ανδρεάκος
* * *

Στις 17 Οκτώβρη έκλεισαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, η αγαπημένη μας ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥ από την Ιστιαία Εύβοιας, αγωνίστρια της εθνικής Αντίστασης.

Μέλος του ΚΚΕ από το 1941, πέρασε σκληρές δοκιμασίες στην παρανομία και στην εξορία σε διάφορα στρατόπεδα.

Πιστή στα οράματα του σοσιαλισμού, αγωνίστηκε ως το τέλος της ζωής της για έναν κόσμο δίκαιο, ειρηνικό και προοδευτικό.

Στη μνήμη της προσφέρω 20.000δρχ. για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Βύρωνα.

Στάθης Στεφανόπουλος

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου πατέρα μου ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΩΤΗ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

Δημήτρης Μουζακιώτης

* * *

Στη μνήμη του ΧΑΡΙΣΗ ΤΣΑΝΗ από την Πυρσόγιαννη Ιωαννίνων η οικογένειά του προσφέρει 150.000 δρχ. στη ΝΕ Ιωαννίνων για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ