Σάββατο 17 Νοέμβρη 2018 - Κυριακή 18 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ
  • Την Κυριακή 18 Νοέμβρη, η ΤΟ Θριασίου - Μεγαρίδας Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 100χρονα του ΚΚΕ, στο δημαρχείο Ελευσίνας. Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει συναυλία με πολιτικό τραγούδι και έκθεση φωτογραφίας (λειτουργία από τις 5 μ.μ.) με υλικό από την Ιστορία του ΚΚΕ και του εργατικού κινήματος στην Ελευσίνα.
  • Την Τετάρτη 21 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην Ηγουμενίτσα (Θέατρο «Εστία») θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα 100χρονα του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Γιώργο Πρέντζα, μέλος της ΕΠ Ηπείρου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνική παράσταση από την ΚΝΕ με μουσικό δρώμενο.
  • Την Πέμπτη 22 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην πινακοθήκη στη Νεάπολη Λάρισας θα πραγματοποιηθεί πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ, με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί τμήμα του έργου του Γ. Ρίτσου «Καπνισμένο τσουκάλι» από πολυμελή ορχήστρα. Διεύθυνση - ενορχήστρωση: Δ. Φωτιάδης. Θα υπάρχουν επίσης έκθεση για τα 100 χρόνια του Κόμματος και έκθεση βιβλίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ