Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
VOLLEYLEAGUE
Ετεροχρονισμένη πρεμιέρα

Η ώρα της 1ης αγωνιστικής φθάνει σήμερα για το πρωτάθλημα της Volleyleague ανδρών, η οποία είχε αναβληθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία της πριν από έναν μήνα περίπου.

Αιτία γι' αυτό είχαν σταθεί τα διαδικαστικά θέματα που προέκυψαν από την αποχώρηση στο ...παρά 1 του Ηρακλή Χαλκίδας που ήρθε να προστεθεί σε αυτήν του Εθνικού Πειραιώς. Σημειώνεται πως το πρωτάθλημα, που ξεκίνησε από τη 2η αγωνιστική, με δυο ομάδες να έχουν ρεπό κάθε φορά βάσει προγράμματος, έχει φθάσει στην 6η αγωνιστική. Στη βαθμολογία προηγείται ο Ολυμπιακός με 10 βαθμούς και ακολουθούν στη δεύτερη θέση οι ΠΑΟΚ και Παμβοχαϊκός με 8.

Με βάση τα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα, από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση στην Πυλαία μεταξύ του δεύτερου στην βαθμολογία ΠΑΟΚ και του ιδιαίτερα ανεβασμένου αγωνιστικά φέτος Παναθηναϊκού. Επίσης, το δικό της ενδιαφέρον έχει η κόντρα στο κλειστό του Ρέντη μεταξύ του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής: Ολυμπιακός - ΑΕΚ («Μ. Μερκούρη» 17.30 ERT Play), ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (Πυλαία 18.00), Εθνικός Αλεξ/πολης - Ηρακλής («Μ. Παρασκευόπουλος» 19.00) Κηφισιά - ΑΕ Κομοτηνής (Ζηρίνειο 19.00). Ρεπό έχουν οι ΑΟ Φοίνικας Σύρου και ΓΑΣ Παμβοχαϊκός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ