Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εναλλασσόμενο πρόγραμμα

Η «Θεατρική Σκηνή» του Αντώνη Αντωνίου παρουσιάζει δύο εμβληματικές παραστάσεις, σε εναλλασσόμενο πρόγραμμα. Η πρώτη είναι «Ο Θάνατος και η Κόρη» του Αριελ Ντόρφμαν. Μετά την πτώση της 17χρονης δικτατορίας στη Χιλή, μία πρώην πολιτική κρατούμενη που βασανίστηκε άγρια στη διάρκειά της, αναγνωρίζει στη φωνή ενός αγνώστου τον βασανιστή της και αποφασίζει να αποδώσει μόνη της δικαιοσύνη.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αντωνίου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Αντώνης Αντωνίου, Νατάσα Ασίκη, Δημήτρης Κανέλος. Σκηνικά - κοστούμια: Νίκος Κασαπάκης. Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα. Παραστάσεις: Παρασκευή - Σάββατο 21.00 και Κυριακή 20.00.

Παρουσιάζεται επίσης η παράσταση «Αυγά Μαύρα» του Διονύση Χαριτόπουλου, για 6η χρονιά. Δύο αδέλφια χωρίζονται βίαια μέσα στις απάνθρωπες συνθήκες ενός πολέμου. Σήμερα συναντιούνται προσπαθώντας να κλείσουν τα κενά που δημιουργήθηκαν, ψάχνοντας να βρουν τις μνήμες και τα συναισθήματά τους που χάθηκαν για πάντα.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αντωνίου. Σκηνικά: Νίκος Κασαπάκης. Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα. Μουσική βασισμένη σε θέματα της Ελένης Καραΐνδρου. Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Αντωνίου και Νατάσσα Ασίκη. Παραστάσεις: Τετάρτη 19.00 και Πέμπτη 21.00.

«Θεατρική Σκηνή»: Νάξου 84, πλατεία Κολιάτσου, τηλ. 210 2236890.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ