Σάββατο 24 Νοέμβρη 2018 - Κυριακή 25 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Στην άσβεστη μνήμη των δύο συμβόλων μας, υπέροχων κομμουνιστών ΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ και ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ προσφέρω 400 ευρώ για τα 100χρονα του ηρωικού Κόμματός μας, μέσω ΚΟ Δικηγόρων.

Κώστας Βλαχοχρήστος

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΟΥ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Αγίας Τριάδας Νίκαιας, για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 50 ευρώ.

Κουτσιλέου Λουκία

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων, αξέχαστων και λατρευτών μας ΝΟΤΗ ΠΕΡΓΙΑΛΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγαν» από τη ζωή, ο Νότης το Νοέμβρη 2009 και ο Δημήτρης τον Οκτώβρη 1994, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών - Κέντρου, για την Οικονομική του Εξόρμηση Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2018. Για τα 100 του χρόνια!

Τα δύο αδέρφια, βαθιά πολιτικοποιημένα και με πολλές ευαισθησίες, ρίχτηκαν από νωρίς στον αγώνα για τα δίκια του λαού. Ο Νότης εντάχθηκε στο ΕΑΜ Λακωνίας και αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές του ΕΛΑΣ την περίοδο της γερμανικής Κατοχής και στον εμφύλιο πόλεμο μέσα από τον Δημοκρατικό Στρατό Πελοποννήσου. Ο Δημήτρης πήρε μέρος κι αυτός στην Εθνική Αντίσταση, πάλεψε μέσα από τις γραμμές της ΑΣΟ (Αντιφασιστική Στρατιωτική Οργάνωση) στη Μέση Ανατολή, ήταν μέλος της ΠΕΑΕΑ.

Οι σύντροφοί τους, οι φίλοι τους και οι συγγενείς τους τιμούν τη μνήμη τους και τους θυμούνται πάντα, για την προσφορά τους στον αγώνα, αλλά και για την πολύπλευρη, πολυσήμαντη και πολυτάλαντη καλλιτεχνική τους δημιουργία. Ιδιαίτερα τον Νότη ως ηθοποιό, συγγραφέα του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Εκτός από τα πολλά θεατρικά έργα που έγραψε ο Περγιάλης είναι και ο δημιουργός των στίχων πολλών γνωστών αγαπημένων σε εμάς τραγουδιών, «Το μπλόκο της Καισαριανής», «Γκρεμισμένα σπίτια», κ.ά.

ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ ΚΟΛΙΑΣ
ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ ΚΟΛΙΑΣ
Θα τους θυμόμαστε πάντα!

Νίκος Νικολόπουλος, Δημήτρης, Μάρκος, Σαντάλ, Κατερίνα και ο μικρούλης μας Νικόλας

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του αταλάντευτου συντρόφου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ, που «έφυγε» αναπάντεχα και πρόωρα πριν από έναν χρόνο, προσφέρω στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματός μας 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κατασκευών της ΤΟ Ικαρίας και Φούρνων.

Κ. Λεωνίδας

***

Στη μνήμη των συντρόφων και φίλων ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ και ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗ προσφέρω για την ενίσχυση του ΚΚΕ στην ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων 20 ευρώ.

Γιώργος Τσαντές από το Μηλιωπό Ικαρίας

***

Στη μνήμη του BAΣIΛH ΣAΛMA του Αριστομένη, που «έφυγε» πρόωρα την Πέμπτη 15/11/2018 μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, προσφέρω για τα 100χρονα του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚOB Λογιστών. H θαρραλέα στάση του απέναντι στην αρρώστια, η αξιοπρέπεια με την οποία την αντιμετώπισε και ο γενικότερος τρόπος συμπεριφοράς του στο όλο πρόβλημα, ήταν αποτέλεσμα της κοινωνικο-ιδεολογικής του αντίληψης. O Βασίλης έφυγε από το χωριό του, Αρτεμισία Μεσσηνίας, όταν ήταν 13 χρόνων. Εργάστηκε κύρια σε εστιατόρια, καφενεία, καφετέριες και σε κέντρα διασκέδασης ως σερβιτόρος. Ηρθε σε επαφή με το κίνημα του κλάδου του και σύντομα έκανε την ταξική του επιλογή χωρίς ταλαντεύσεις μέχρι τη μέρα που «έφυγε».

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δ. K. K.

***

ΦΩΤΟ

Ο Νίκος Μάτσος, από την Κοζάνη, προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη του συντρόφου ΣΑΚΗ ΜΠΙΜΠΙΡΗ, που πέθανε πρόσφατα, μέσω της ΚΟΒ Δυτικής Πόλης Κοζάνης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 20/2/2017 «έφυγε» από τη ζωή η συντρόφισσα ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ. Στη μνήμη της και για τα 100 χρόνια του Κόμματος ο σύζυγός της Βασίλης προσφέρει στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 25/11 κλείνουν 21 χρόνια από τον άδικο χαμό του μονάκριβου παιδιού μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΟΛΕΩΝ. Δεν περνάει μέρα που δεν τον σκεφτόμαστε με θλίψη.

Στη μνήμη του οι γονείς του προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αλσούπολης - Καλογρέζας.

***

Πέρασαν αρκετά χρόνια από το θάνατο των γονιών μου ΧΑΡΑΥΓΗ ΠΑΥΣΑΝΙΑ και ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ από τη Μακρακώμη Φθιώτιδας. Στη μνήμη τους προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Φθιώτιδας του ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ, για τα τέσσερα χρόνια από το θάνατό του, συγγενείς και φίλοι προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, του επί πέντε τετραετίες κομμουνιστή δημάρχου του Ταύρου, που αναμόρφωσε την πόλη του, και στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΒΒΑ, του αταλάντευτου κομμουνιστή που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Ταύρου 400 ευρώ στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, που φέτος κλείνει 100 χρόνια ζωής και δράσης.

Οικογένεια Παπανικολάου

***

ΦΩΤΟ

Στις 8/11/18 «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΣΟΣ, που πολέμησε, μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ και αργότερα του ΔΣΕ, τους κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Παραμένοντας αταλάντευτος στο σοσιαλισμό - κομμουνισμό, τιμήθηκε για τη δράση του από την ΚΕ του ΚΚΕ και την ΠΕΑΕΑ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΤΟΛΕΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΤΟΛΕΩΝ
Στη μνήμη του και για τα 100χρονα του Κόμματος προσφέρω το ποσό των 250 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

Ο ανιψιός του Γιώργος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ καθώς και της λατρεμένης κορούλας μου ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Καλαμπάκας, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η συντρόφισσα Μαρία Γκουλιώνη

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του συζύγου και πατέρα μας ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΘΑ (φωτ.), από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, που συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από το θάνατό του, καθώς επίσης στη μνήμη του πατέρα μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, δάσκαλου από το Μαυροβούνι Γυθείου, της βασανισμένης και πικραμένης μάνας μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ, της θείας ΠΟΤΑΣ, αδερφής του πατέρα μου, του ανιψιού μου ΘΟΔΩΡΑΚΗ (φωτ.), των αδελφών μου, του ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και του ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΙΟΛΑ, από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΩΤΗ (Καβαλάρης), (φωτ.), από το Μαυρομάτι Καρδίτσας, φίλου και συντρόφου του Βασίλη μου, μελών της ΕΠΟΝ και του ΚΚΕ στα Τρίκαλα, του ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ (Ρουσσόγιαννου) (φωτ.) από τους Αραχαμίτες Αρκαδίας, καθηγητή Μαθηματικών και όλων των πρωτοπόρων μαχητών, αγνώστων και γνωστών, που κυνηγώντας ιδανικά και κοιτάζοντας μακριά και ψηλά πέθαναν σε δίκαιο αγώνα, εκτελέστηκαν, δολοφονήθηκαν, μαρτύρησαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, φυλακές και εξορίες, ξεψύχησαν και υπόφεραν για το μεγαλείο της ζωής του ανθρώπου, για ελευθερία, δικαιοσύνη και κοινωνική πρόοδο, που ποτέ δεν συμβιβάστηκαν, δεν πρόδωσαν, δεν είπαν ψέματα, δεν προσκύνησαν τύραννο και καταχτητή, προσφέρουμε στο κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ, 500 ευρώ, μέσω της ΤΕ Τρικάλων.

ΝΟΤΗΣ ΠΕΡΓΙΑΛΗΣ
ΝΟΤΗΣ ΠΕΡΓΙΑΛΗΣ
Η γυναίκα του Μαρία Αναστασάκου - Μανθά

Τα παιδιά του Νίκος, Παναγιώτα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου γιαγιάς ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΣΙΓΑΡΑ - ΜΠΕΛΛΟΥ που «έφυγε» από τη ζωή πολύ νωρίς, προσφέρω 60 ευρώ με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση για τα 100 χρόνια του Κόμματος μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ.

Η εγγονή της Μυρσίνη Μπέλλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΝΙΚΗΤΙΔΗ ΚΟΛΙΑ (Αεροπόρου) και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του κόμματός μας, του αθάνατου ΚΚΕ, 500 ευρώ.

Λάκης - Εφη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΝΟΥΛΑ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, και ΑΝΝΑΣ ΚΑΝΟΥΛΑ, ψηφοφόρου του Κόμματος, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Ο γιος τους Σωτήρης

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 4 μήνες που είπαμε το τελευταίο «αντίο» στον σύντροφο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΧΡΗΣΤΙΔΗ. Πάλεψε ακούραστα σε κάθε θέση που χρεώθηκε από το Κόμμα για το ανέβασμα του ιδεολογικού - πολιτικού επιπέδου των συντρόφων, για την πολύπλευρη ισχυροποίηση του Κόμματος, για την ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος των λογιστών, στέλεχος του οποίου υπήρξε, σε ταξική αγωνιστική κατεύθυνση.

Στη μνήμη του Χρυσόστομου, βαθύ γνώστη της μαρξιστικής - λενινιστικής ιδεολογίας και πειθαρχημένου μαχητή του Κόμματός μας, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Ανάληψης Θεσσαλονίκης και ο γιος του Σάββας προσφέρουμε στο Κόμμα 400 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΝΤΑΓΚΑ ΑΒΡΑΑΜ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 19/9/2017, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Θέρμης της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης το ποσό των 200 ευρώ.

Η συντρόφισσά του Ντάγκα Πόπη

***

ΦΩΤΟ

ΡΟΒΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΡΟΒΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στις 22 Νοέμβρη έκλεισαν 4 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ, σε ηλικία 64 χρόνων. Συνδικαλιστής στο κίνημα των ΟΤΑ και 40 χρόνια αταλάντευτος κομμουνιστής. Με τις αρχές του κομμουνισμού μεγάλωσε τα παιδιά του και μέχρι το τέλος της ζωής του πάλευε για να ζήσουν και τα εγγόνια του σε τέτοια κοινωνία. Οι αγώνες του είναι παρακαταθήκη για την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους συντρόφους του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ανάκασας Αγίων Αναργύρων.

Η συντρόφισσά του στη ζωή Αγγελική Τσούκα

Τα παιδιά του Νίκος, Δήμητρα, Βιβή

Τα εγγόνια του Μυρτώ, Αλέξανδρος, Αγγελος και Θωμάς

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟ Παγκρατίου.

Ρένα Λευκαδίτου - Παπαντωνίου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ (ΜΙΜΗ) ΖΑΧΟΥ η γυναίκα και η κόρη του προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 Ευρώ, μέσω ΚΟΒ Β΄ Διαμερίσματος Πειραιά, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΛΑΤΑΤΖΗ (φωτ.), των αδελφών μου ΔΡΑΚΟΥΛΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), ΝΙΚΟΥ και ΘΟΔΩΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, μελών του ΚΚΕ και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, της νύφης μου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ και των αγαπημένων μου ανιψιών ΘΟΔΩΡΗ Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ και ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ - ΜΟΥΣΤΑΦΑ. Επίσης, στη μνήμη των συγχωριανών μου από τη Μίνα Λακωνίας, ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΤΖΗΚΑ, ΘΩΜΑ ΣΙΒΙΛΙΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΘΟΔΩΡΗ ΜΑΜΟΥΤΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ ΔΡΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΥ και ΚΟΥΛΗ ΠΙΛΑΛΗ, από την Μπάμπακα, που σκοτώθηκαν στον Ταΰγετο το '49, στον ΔΣΕ καθώς και στη μνήμη των ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ, ΦΩΤΗ ΜΙΧΑΛΕΑ και ΝΙΚΟΥ ΜΑΛΑΓΑ, που σκότωσαν οι Χίτες στις φυλακές Γυθείου το '46, προσφέρω 350 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταμπουρίων.

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Αλεξάνδρα Οικονομάκου - Πλατατζή


ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΤΑΤΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΤΑΤΖΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΚΑΝΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΝΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ

ΚΑΝΟΥΛΑ ΑΝΝΑ
ΚΑΝΟΥΛΑ ΑΝΝΑ

ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΡΟΥΣΟΓΙΑΝΝΟΣ)
ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΡΟΥΣΟΓΙΑΝΝΟΣ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΕΛΛΟΥ ΤΣΙΓΑΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΕΛΛΟΥ ΤΣΙΓΑΡΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΗΤΙΔΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΗΤΙΔΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΑΒΡΑΑΜ ΝΤΑΓΚΑΣ
ΑΒΡΑΑΜ ΝΤΑΓΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΣΑΚΗΣ
ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΣΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ
ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΣΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΣΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ