Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΠΟΥΛΑ, από το Αμπελάκι Αμφιλοχίας, εργάτη, μέλους του ΚΚΕ στις Κομματικές Οργανώσεις Αρτας, Αγρινίου και Αμφιλοχίας, προσφέρουμε 100 ευρώ, για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ 2

Ο Δ. Μαυροδόγλου στη μνήμη των αγωνιστών κομμουνιστών Γ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ από το Αιγάλεω, συγκρατουμένου μου στις φυλακές Αίγινας το 1947-48 και στη συνέχεια στα Γιούρα, και ΗΛ. ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, από την Ηλιούπολη, που μας άφησαν χρόνους πρόσφατα, εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και προσφέρω 30 ευρώ στο Κόμμα μας για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Ελληνικού.

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και των αγώνων του λαού μας για τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΜΑΡΙΑΣ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νοτιόχωρας Χίου, 200 ευρώ.

Γιάννης Νομικός, Σουλτάνα Αρβανιτάκη - Νομικού, Μαρία Νομικού, Νάγια Νομικού

***

Στη μνήμη του ήρωα προπάππου μου ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΜΙΚΟΥ, που έπεσε στην αντίσταση κατά των κατακτητών, και των ηρωικών παππούδων μου, ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΝΟΜΙΚΟΥ και ΓΙΑΝΝΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 200 ευρώ μέσω της ΚΟ Ευρυτανίας του ΚΚΕ.

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 24/10/2018 συμπληρώθηκαν 9 μήνες από το θάνατο της αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΤΣΑΝΤΕ - ΤΣΕΡΜΕΓΚΑ. Γεννήθηκε στο Μαυράτο Ικαρίας τον Απρίλη του 1934. Αγωνίστρια από τα μαθητικά της χρόνια, ΕΠΟΝίτισσα και μέλος του Κόμματος μέχρι το τέλος, έδινε καθημερινά αγώνες μέσα από τους τοπικούς συλλόγους για ένα καλύτερο αύριο. Χαμογελαστή και γλυκομίλητη ήταν η χαρά της ζωής, παρά τα προβλήματα υγείας. Από οικογένεια αγωνιστών, αξιοπρεπής, δυναμική, προσωποποίηση της προσφοράς και της καλοσύνης.

Αντί μνημοσύνου, στη μνήμη της προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου.

Νίκος και Σοφία Μελεσανάκη

***

ΦΩΤΟ

H ΖΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, το γένος Σταυράκη, γεννήθηκε στο Ζιάκα Γρεβενών στις 14/5/1932. Εζησε στην πολιτική προσφυγιά έως το 1975 που γύρισε στην Ελλάδα, στην πόλη Οράντσα της Ρουμανίας. Μετά τον επαναπατρισμό της έζησε με την οικογένειά της στο Σπήλαιο Γρεβενών. «Εφυγε» από τη ζωή στις 12 Οκτώβρη 2018.

Στη μνήμη της ο σύζυγός της, Ζαρκογιάννης Γρηγόριος, προσφέρει στην ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ 60 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 4 χρόνων από το θάνατο του λατρεμένου συζύγου και πατέρα ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΡΗ, η σύζυγός του Γεωργία και τα παιδιά του Ματούλα και Τάσος, πιστοί στις ιδέες, στα ιδανικά και τις αξίες του, προσφέρουν στο ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστός μέχρι το τέλος, 300 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Νοέμβρη «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΜΕΡΕΜΕΤΣΑΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ από το Παλαίφυτο Πέλλας. Η κηδεία του έγινε την επομένη στο χωριό του και ήταν - σύμφωνα και με την επιθυμία του - πολιτική, με πλήθος συγγενών, φίλων, συγχωριανών και συντρόφων από ολόκληρη την Πέλλα.

Γεννήθηκε το 1931 σε προσφυγική οικογένεια από την Ανατολική Θράκη, που ρίζωσε στο Παλαίφυτο. Η οικογένειά του ταγμένη στους αγώνες για τα δίκια του λαού μας. Ο μεγαλύτερος αδελφός του Αλέξανδρος από τη θρυλική ΕΠΟΝ της Κατοχής, που ξεσήκωνε τη νεολαία για τη λευτεριά της πατρίδας από το φασισμό, βρέθηκε στη Νεολαία Λαμπράκη και την ΕΔΑ και τον αντάμειψε η αμερικανοκίνητη χούντα στέλνοντάς τον στην εξορία σε Γυάρο και Λέρο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
Αυτόν το δρόμο διάλεξε και ο Ανέστης, νεαρός οικοδόμος στη Θεσσαλονίκη, πήρε μέρος στην αντιδικτατορική οργάνωση του ΠΑΜ, του Πανελλαδικού Αντιδικτατορικού Μετώπου, παράλληλα με το σκληρό μεροκάματο για την επιβίωση. Στάθηκε αταλάντευτα στο πλάι του Κόμματος απέναντι στην οργανωμένη οπορτουνιστική προσπάθεια διάλυσής του στα δύσκολα χρόνια της 7ετίας, το 1968.

Αμέσως με την πτώση της δικτατορίας οργανώθηκε στο Κόμμα και συνέβαλε αποφασιστικά στα πρώτα βήματα της ανασυγκρότησής του, «οργώνοντας» κάθε σπιθαμή της Πέλλας, όλα τα χωριά της Αλμωπίας, της Εδεσσας, της Σκύδρας και των Γιαννιτσών, εκτελώντας και χρέη οδηγού. Εγινε μέλος της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης του Παλαίφυτου και αναδείχτηκε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας του Κόμματος μετά τη νομιμοποίησή του. Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε στην ΚΟΒ Γιαννιτσών.

Συνδέθηκε στη ζωή και τον αγώνα με την ακριβή του συντρόφισσα Σμαραγδή, εργάτρια, επίσης με οικογενειακές αγωνιστικές περγαμηνές, ο αδελφός της οποίας ήταν μαχητής του ΔΣΕ.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει, με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση, 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Γιαννιτσών - Πέλλας, για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος στο πλευρό των λαϊκών στρωμάτων.

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΙΔΟΥ (φωτ.), του ανιψιού ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕΜΙΚΙΝ (φωτ.), του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (φωτ.), όπως και της συζύγου του ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, της συντρόφισσας αγωνίστριας ΤΣΙΚΗ ΜΑΡΙΑΣ (φωτ.), καθώς και της ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ (φωτ.), προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Β΄ Διαμερίσματος Πειραιά.

Οικογένεια Κωνσταντίνου Καλλιγιαννίδη

ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Ο Χρήστος Χριστοδούλου στη μνήμη των γονιών του ΘΑΝΑΣΗ, που «έφυγε» στις 3//9/2018, και ΕΛΕΝΗΣ, που «έφυγε» πριν από τρία χρόνια, στις 25/11/2015, προσφέρει στο Κόμμα το ποσό των 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κ. Τούμπας, της οποίας ήταν μέλη μέχρι το τέλος της ζωής τους.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ έως την τελευταία του πνοή, ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΙΔΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης - Καλογρέζας.

Η γυναίκα του Χαρίκλεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ 7

Ο Φώτης Γεωργιάδης προσφέρει 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, για τα 100 χρόνια του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Δόξας Παπάφη της ΚΟ Κ. Μακεδονίας.

Στη μνήμη του πατέρα του ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (φωτ.), από το Μυλοχώρι Κιλκίς, αντάρτη του ΕΛΑΣ, που τραυματίστηκε βαριά σε μάχη με τους ταγματασφαλίτες στην Τριάδα, χωριό των Σερρών. Πιάστηκε αιχμάλωτος, βασανίστηκε και δολοφονήθηκε άγρια το 1943. Στη μνήμη της μητέρας του ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ (φωτ.), η οποία μετά τη δολοφονία του πατέρα του βασανίστηκε επανειλημμένα από τους ταγματασφαλίτες για την αντιστασιακή της δράση. Πέθανε το 1988. Επίσης, στη μνήμη της αδελφής του ΟΛΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ (φωτ.), ανταρτοΕΠΟΝίτισσας, μαχήτριας του ΔΣΕ, που πέθανε το 1978.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Καθώς και στη μνήμη των ηρωικών ΕΠΟΝιτών και ΕΠΟΝιτισσών του ΔΣΕ από το Μυλοχώρι Κιλκίς που έδωσαν τη ζωή τους πολεμώντας τους κατακτητές, το μοναρχοφασιστικό καθεστώς, μαζί με τα αφεντικά του, Αγγλους και Αμερικανούς ιμπεριαλιστές, που είναι οι: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΑΤΙΝΑ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (ΧΟΤΣΑΣ), ΤΑΤΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ, ΤΑΤΙΔΟΥ ΚΑΤΙΝΑ, ΤΑΤΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΟΥ ΒΕΤΤΑ, ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ), ΣΠΥΡΛΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΟΣ, ΚΟΥΡΑΤΚΕΖΙΔΟΥ ΣΑΡΡΑ, ΚΑΡΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ.

Επίσης, για τους αγαπημένους φίλους και συντρόφους ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ, ΤΣΑΚΙΡΗ ΧΡΗΣΤΟ (φωτ.), ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ (φωτ.), ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟ (φωτ.) και στη μνήμη του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ (φωτ.).

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των δοξασμένων αξιωματικών του ΔΣΕ που έδωσαν τη ζωή τους για έναν πιο όμορφο και ανθρώπινο κόσμο μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ: ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ (Καπετάν Πέρδικα) Ταγματάρχη (φωτ.), ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΚΟΥ Συνταγματάρχη, ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Αντισυνταγματάρχη, ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗ, Συνταγματάρχη, ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ Συνταγματάρχη (φωτ.), ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΚΙΟΥΖΕΛΗ Συνταγματάρχη, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΤΗ Ταγματάρχη, πολιτικού επίτροπου, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΕΡΡΟΥΤΣΑΚΟΥ Λοχαγού, ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΑΘΑΚΗ Αντισυνταγματάρχη, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΡΕΚΕΖΕ Αντισυνταγματάρχη, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΝΤΑΛΩΝΗ Αντισυνταγματάρχη, ο Νικόλαος Μανθάς, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη τους, προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον πρόωρο χαμό της, στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφου στη ζωή και τους αγώνες, μητέρας και αδελφής μας, ΠΑΤΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΟΥΤΣΟΥ, προσφέρουμε για οικονομική ενίσχυση στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 150 ευρώ μέσω της ΚΟ Μεταμόρφωσης.

Ο σύζυγός της Γιώργος, τα παιδιά της Μάριος, Βασιλική και τα αδέρφια της

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ, που «έφυγε» από τη ζωή την 1η Δεκέμβρη 2005, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας Νοτιοδυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ 50 ευρώ, για τα πρώτα 100 του χρόνια.

σ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΣΑ, οπαδού του ΚΚΕ. Η σύζυγός του, Μαρία Λουκίσα, προσφέρει στη μνήμη του και για τα 100 χρόνια του Κόμματος 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Περιστερίου.


ΣΕΜΙΚΙΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΕΜΙΚΙΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΠΕΡΔΙΚΑΣ)
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΠΕΡΔΙΚΑΣ)

ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΙΔΗΣ
ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΙΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΙΦΗ - ΤΣΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΙΦΗ - ΤΣΙΚΗ

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΚΙΣΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΚΙΣΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΠΟΥΛΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΠΟΥΛΑΣ

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΕΡΕΜΕΤΣΑΚΗΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΕΡΕΜΕΤΣΑΚΗΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΣΑΝΤΕ ΤΣΕΡΜΕΓΚΑ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΣΑΝΤΕ ΤΣΕΡΜΕΓΚΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΠΑΤΡΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΟΥΤΣΟΥ
ΠΑΤΡΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΟΥΤΣΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ