Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ η συντρόφισσα Γεωργία Φωτοπούλου και ο σύζυγός της Κώστας Κόζιαρης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εμπόρων.

***

Στη μνήμη του παππού μου ΛΕΒΕΝΤΙΔΗ ΣΠΥΡΟΥ και στη μνήμη όλων των εξορισθέντων και φυλακισμένων κομμουνιστών, προσφέρω προς ενίσχυση του Κόμματος το ποσό των 400 ευρώ.

Λεβεντίδου Ε.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΒΑΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ προσφέρω μέσω ΚΟΒ Βύρωνα 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Αγγελική Μίχου

***

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΗΣ (Ικάριος) ήταν μέλος της ΚΟΒ ΚΚΕ «ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ» Τορόντο Καναδά και γραμματέας της Επιτροπής Αντιστασιακών 1941 - 1945.

Αγαπημένε μας σύζυγε, πατέρα, παππού ΝΙΚΟ ΠΟΡΗ, ένας χρόνος πέρασε από το ξαφνικό «φευγιό». Δύσκολη και αβάσταχτη η απουσία σου, μα μετριάζει τη λύπη μας, η τύχη αγαθή που σε ζήσαμε σύζυγο, πατέρα, παππού.

Για τον ένα χρόνο απουσίας σου προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» για τη μνήμη σου 50 ευρώ, στην εφημερίδα του εκατοντάχρονου ΚΚΕ.

Η σύζυγος Μαρία

Η κόρη σου Βίκυ

Τα εγγόνια σου

***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν 15 χρόνια από τον θάνατο του κομμουνιστή - δημοσιογράφου ΒΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, συνεργάτη και αρχισυντάκτη του «Ριζοσπάστη», στελέχους της Εθνικής Αντίστασης, πρωτοπόρου στους αγώνες της ελληνικής και διεθνούς δημοσιογραφίας.

ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Επίσης 20 χρόνια από τότε που «έφυγε» η μητέρα μου κομμουνίστρια και συνδικαλίστρια ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Δεν τους λύγισαν ούτε οι φυλακές του Αη Στράτη, της Φολεγάνδρου και της Γαύδου.

Στη μνήμη τους, η κόρη τους Μάχη Γεωργίου - Κορωναίου προσφέρει 40 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Π. Φαλήρου.


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΒΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ