Τρίτη 11 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΟΓΕ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Προετοιμασία ανοιχτής σύσκεψης

Σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη, στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (Βερανζέρου 1, Αθήνα), με εκπροσώπους της ΟΓΕ, της Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών - Αδιορίστων και Ελαστικά Εργαζομένων στην Εκπαίδευση και των ΔΣ των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης» και «Ο Σωκράτης». Σκοπός της σύσκεψης είναι η συνεργασία και η προετοιμασία για την πραγματοποίηση ανοικτής σύσκεψης φορέων του εκπαιδευτικού, του γονεϊκού και του γυναικείου κινήματος με θέμα:

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί από την άδικη μεταχείριση εκ μέρους της πολιτείας σε ό,τι αφορά τα εργασιακά τους δικαιώματα, την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη και ιδιαίτερα το δικαίωμα στη μητρότητα και την ανατροφή των παιδιών τους».

Από την πρωτοβουλία των παραπάνω δράσεων προσδοκώνται η όσο το δυνατόν ευρεία ενημέρωση των συνδικαλιστικών φορέων και του λαού και η κοινή αγωνιστική πορεία για τη διεκδίκηση και λύση των χρόνιων προβλημάτων στο χώρο της Παιδείας, τα οποία λειτουργούν σε βάρος των μορφωτικών δικαιωμάτων των παιδιών της λαϊκής οικογένειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ