Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Δεν θα περάσει ο αποκλεισμός της ΔΑΣ από το ΔΣ του ΟΑΕΔ!

Συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 12 μ. στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ

Συνέντευξη Τύπου για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις του προεδρείου της ΓΣΕΕ, το οποίο επιχειρεί να αποκλείσει τη ΔΑΣ από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, παραχωρεί σήμερα Τρίτη η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Η συνέντευξη δίνεται στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ, με θέμα «Ο προϋπολογισμός του ΟΑΕΔ για το 2019. Η μεθοδευμένη προσπάθεια από το προεδρείο της ΓΣΕΕ αποκλεισμού στελεχών του ΠΑΜΕ και μελών της Διοίκησης της ΓΣΕΕ από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ».

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα το ΠΑΜΕ αποκάλυψε σχετικό έγγραφο του προεδρείου της ΓΣΕΕ προς το υπουργείο Εργασίας, με το οποίο ζητείται αυθαίρετα ο ορισμός νέων εκπροσώπων των εργαζομένων στη διοίκηση του ΟΑΕΔ (4 τακτικοί και 4 αναπληρωματικοί), με αποκλεισμό του εκπροσώπου της ΔΑΣ, δηλαδή της δεύτερης δύναμης στη Συνομοσπονδία!

Οπως μάλιστα καταγγέλλει το ΠΑΜΕ, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ επιχειρεί να αντικαταστήσει τον εκπρόσωπο της ΔΑΣ με... κεντρικό διευθυντικό στέλεχος του μεγαλύτερου εργοδότη της χώρας («Σκλαβενίτης»)!

Οι ενέργειες του προεδρείου προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων από τα συνδικάτα. Την απαράδεκτη μεθόδευση καταγγέλλουν η Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Καθαριστών ΟΑΕΔ, η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου, ο Σύλλογος Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων νομού Λάρισας, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΣ/ΝΑΤ, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών Πειραιά, το Συνδικάτο Καθαριστριών - Καθαριστών Αθήνας, η Επιτροπή Αγώνα Σχολικών Καθαριστριών Αθήνας κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ