Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Αφιερώματα στον Μάνο Λοΐζο και στο αντάρτικο τραγούδι

Αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη και τραγουδοποιό Μάνο Λοΐζο πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη στις 9 μ.μ., στον κινηματογράφο «Studio» (Σταυροπούλου 33, πλατεία Αμερικής), η Περιφερειακή Οργάνωση ΑΕΙ της ΚΝΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει βιντεοπροβολή και μουσικό αφιέρωμα με τραγούδια του αγώνα, μελοποιημένη ποίηση του Ναζίμ Χικμέτ και τραγούδια που έχουν σχέση με την αγάπη. Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις από τις Οργανώσεις.

Αντίστοιχα, αύριο Πέμπτη στις 9 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Χαϊδαρίου (μετρό «Αγία Μαρίνα»), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - αφιέρωμα από την Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών και την Περιφερειακή Οργάνωση ΠΑΔΑ - ΑΣΠΑΙΤΕ της ΚΝΕ, με θέμα «Γνωριμία με το αντάρτικο επαναστατικό τραγούδι του λαού μας».

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία και συναυλία από το συγκρότημα της ΚΝΕ. Θα παρουσιαστεί και θα διακινείται στο χώρο το CD που επιμελήθηκαν οι δύο Οργανώσεις και το οποίο περιέχει 33 τραγούδια στενά συνδεδεμένα με την πάλη του ελληνικού επαναστατικού κινήματος την περίοδο '40 - '49. Είσοδος ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ