Πέμπτη 3 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΡΟΣΩ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ
ΦΡΟΣΩ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ
ΦΩΤΟ

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΣΙΑΡΗ του Νικολάου αγωνιζόταν για το κοινωνικό σύνολο, στήριζε την πολιτική του ΚΚΕ. «Εφυγε» πρόωρα από τη ζωή στις 27/12/09. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Μεγάλωσε και τελείωσε το Λύκειο στην Ελευσίνα με άριστα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πήρε πτυχίο Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με ειδικότητα στην Αρχαιολογία. Γνώστρια της Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας. Στη σύντομη πορεία της στη ζωή έκανε τις παρακάτω εργασίες: «Ανάκτορα της Κνωσού - η τοιχογραφία της Ιερής Κοινωνίας και οι αναπαραστάσεις της», «Ιουλία Βασιλική της Κορίνθου και τα αγάλματα της αυτοκρατορικής οικογένειας», «Montigliani, Zongolopoylos, Le Cobysier. Ερμηνευτικές προσεγγίσεις θεμάτων από τα πεδία ζωγραφικής, γλυπτικής και αρχιτεκτονικής».

Εργάστηκε σε πεδία ανασκαφής της Πέλλας το 1996, στο Καραμπουρνάκι Θεσσαλονίκης και σε ανασκαφή αρχοντικού στα Γιαννιτσά το 1997. Στην Ξηρολίμνη Αιανής, στην Κοζάνη, στο πλαίσιο των ανασκαφικών έργων του προγράμματος «Εγνατία Οδός», το 1998. Ανέλαβε υπεύθυνη ανασκαφών και εκσκαφικών εργασιών, στο πλαίσιο κατασκευής της Μαραθώνιας διαδρομής του Τμήματος από Παλλήνη έως Ν. Μάκρη, από το Νοέμβρη του 2003. Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Πάτρα 2008), Μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αθήνας.

Στη μνήμη της, ο θείος της Αχιλλέας Ζέρβας προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ, που «έφυγε» πριν έναν χρόνο, προσφέρουμε για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αίγινας του ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ, από τον Γέρακα Μονεμβασιάς, αγωνιστή του ΕΛΑΣ, και της μητέρας μου ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑΣ, από το Αργιοβότανο Β. Ευβοίας, αγωνίστριας, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ για την 100χρονη ηρωική ζωή και δράση του, μέσω ΚΟΒ Περάματος.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων μας ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΝΑΚΗ και ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ΤΟΛΗ) ΚΑΝΙΑΡΗ προσφέρουμε 100 ευρώ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων.

Γιώργος - Κατερίνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ (ΜΠΑΜΠΗ) ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗ, που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρουμε 50 ευρώ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων.

Γιώργος - Κατερίνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑΣ ΜΥΡΣΗΝΙΑ προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Ιλίου.

Μυρσηνιας Γεώργιος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ (φωτ.), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης (Σωτήρη) και προέδρου της Επιτροπής Ειρήνης Ηλιούπολης, και της μητέρας μου ΦΡΟΣΩΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ - ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ (φωτ.), αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης (Γεωργία) στην Εθνική Αλληλεγγύη, καθώς και του ήρωα αδελφού της ΔΙΟΝΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ (Βασίλη), που απάνθρωπα δολοφονήθηκε στον εμφύλιο από τους φασίστες, και στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, καθηγητή, και ΑΛΕΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, γιατρού, προσφέρω για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, στα ιδανικά του οποίου έμειναν πιστοί έως το τέλος της ζωής τους, 50 ευρώ.

Χαρίκλεια Μαραγκάκη

ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του μαχητή του ΕΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΗΤΣΟΥ (Τάσος) ο γιος του Γιώργος προσφέρει 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ Βορείων Προαστίων της ΚΟ Αττικής.


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΣΙΑΡΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΣΙΑΡΗ

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΤΟΛΗΣ) ΚΑΝΙΑΡΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΤΟΛΗΣ) ΚΑΝΙΑΡΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΜΥΡΣΗΝΙΑ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΜΥΡΣΗΝΙΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ