Σάββατο 26 Γενάρη 2019 - Κυριακή 27 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη της αγωνίστριας αδερφής μου ΑΝΝΑΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ (Ποσάντζη) (φωτ.), λογοτέχνη, μέλους της ΕΠΟΝ και της Εθνικής Αντίστασης, χρόνια εξόριστης σε Χίο, Τρίκερι, Μακρόνησο και στην περίοδο της δικτατορίας, σε Γυάρο και Αλικαρνασσό, με πλούσια δράση στο λαϊκό κίνημα στον Πειραιά (Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, αντιιμπεριαλιστικό κίνημα ειρήνης, Σύλλογος Γυναικών ΟΓΕ), που συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας.

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ (φωτ.), μέλους του ΕΑΜ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης την περίοδο της Κατοχής, Μακρονησιώτη, εξόριστου για πολλά χρόνια σε Αη Στράτη, Αίγινα και άλλα στρατόπεδα καθώς και στη Λέρο για τέσσερα χρόνια την περίοδο της δικτατορίας, με συνεχή κοινωνική δράση κατά τη μεταπολίτευση, πιστού και αφοσιωμένου στα ιδανικά του σοσιαλισμού μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΙΑΠΕΡΑ (φωτ.), επιστήμονα γεωπόνου, γραμματέα της ΕΠΟΝ Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την περίοδο της Κατοχής, εξόριστου σε Μακρονήσι, Αη Στράτη, Σαμοθράκη, Αντικύθηρα για 14 χρόνια, εξόριστου στη Γιούρα στη δικτατορία, μέλους της Γραμματείας της «Πανεπιστημονικής Γεωτεχνικών», του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, γενικού γραμματέα του Συλλόγου Γεωπόνων Μακεδονίας - Θράκης, υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ Β' Θεσσαλονίκης (1977), πιστού και αδιάλλακτου οπαδού και μέλους του ΚΚΕ (ΚΟΒ Ανω Πόλης - Καλλιθέας) σε όλη τη ζωή του, που «έφυγε» από τη ζωή το 1998.

ΧΟΛΙΑΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΟΛΙΑΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Επίσης, στη μνήμη της ΛΙΤΣΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, καταδικασμένης σε θάνατο από τους Γερμανούς, φίλης και συνοδοιπόρου στις συγκεντρώσεις και στις πορείες τα πρόσφατα χρόνια.

Στη μνήμη τού πρόσφατα και πρόωρα χαμένου αείμνηστου συντρόφου και φίλου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ (φωτ.).

Προσφέρω στο ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Πόλης - Καλλιθέας Θεσσαλονίκης.

Φλέρη Σιαπέρα (Ποσάντζη)

***

ΦΩΤΟ

Σύντροφοι και φίλοι του ΚΚΕ από το Τορόντο του Καναδά βρίσκονται πάντα κοντά στο Κόμμα, στηρίζουν τη δράση του, προπαγανδίζουν τις θέσεις του ανάμεσα στους Ελληνες του Τορόντο. Στέλνουν την οικονομική τους ενίσχυση στη μνήμη του αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 30/10/2018. Γεννήθηκε το 1929 στο Κροκύλιον Φωκίδας και έζησε στον Καναδά για 60 χρόνια. Αγωνίστηκε για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Στη μνήμη του προσφέρουν συνολικά 1.205 δολάρια οι παρακάτω σύντροφοι και φίλοι: Παναγιωτίδης Χαρίτος (200 δολάρια), Αποστολάτος Βασίλης (200 δολ.), Σταύρος Παχής (180 δολ.), Καλογερόπουλος Νίκος (100 δολ.), Στ. Α. (100 δολ.), Καραθανάσης Χρήστος (100 δολ.), Παπαδόπουλος Λάκης (100 δολ.), Ελ. Δ. (65 δολ.), Ευαγγελία (60 δολ.), Κώστας Γενάρης (50 δολ.) και Φ. Π. (50 δολ.).

ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ
ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ
***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση τριών χρόνων (28/1) από το θάνατο του ΒΟΥΖΑ - ΛΑΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗ η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, στο κόμμα που αφιέρωσε τη ζωή του, το ποσό των 300 ευρώ μέσω ΟΒ Ιατρικής Ιωαννίνων.

Η ζωή και η δράση του αποτέλεσαν την επιτομή των αγώνων της γενιάς του για μια Ελλάδα της προκοπής και του σοσιαλισμού. Γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 1930 στους Δελφούς. Αρχηγός των αετόπουλων και μέλος του Γραφείου της ΕΠΟΝ, το Μάρτη του '47 ξυλοκοπημένος και καταδιωκόμενος εντάσσεται στον ΔΣΕ στην αρχή ως σύνδεσμος του θρυλικού Διαμαντή και μετέπειτα, ως πρώτος τη τάξει Ανθυπολοχαγός πεζικού της Α' σειράς της Σχολής Αξιωματικών του ΚΓΑΝΕ, αναλαμβάνει Διοικητής της Διμοιρίας Ασφάλειας του Καραγιώργη, υπερασπίζεται με τη διμοιρία του τον Κλέφτη και ηγείται της διμοιρίας εμπροσθοφυλακής του επίλεκτου αποσπάσματος «Γιώτη - Μπελογιάννη».

Τον Οκτώβρη του '47 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Η ήττα του ΔΣΕ τον βρήκε τραυματία σε κρησφύγετο στα Αγραφα. Βγήκε στην Αλβανία τέλη Οκτώβρη του 1949. Πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Εργάστηκε σε εργοστάσιο διατελώντας παράλληλα μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΠΟΝ, γραμματέας της ΚΟ της 7ης Πολιτείας και του εργοστασίου «Ουζμπεκσελμάς» και μέλος του Γραφείου της Κομματικής Επιτροπής Τασκένδης. Εργαζόμενος τελείωσε το νυχτερινό δεκατάξιο σχολείο, εισήχθη, κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων, στο Ενεργειακό Ινστιτούτο της Μόσχας. Μεταγράφηκε και περάτωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Μέσης Ασίας. Εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής του Εργαστηρίου Ερευνών του Ινστιτούτου Μηχανικής της Ακαδημίας Επιστημών του Ουζμπεκιστάν. Το 1965, του απονεμήθηκε ο τίτλος του Διδάκτορα Τεχνικών Επιστημών. Διατέλεσε επιμελητής σε έδρα του Πολυτεχνείου. Συνέγραψε και δώρισε στην κολεκτίβα των πολιτικών προσφύγων το πρώτο «Ρωσοελληνικό Λεξικό Τεχνικών Ορων». Επαναπατρίστηκε τον Οκτώβρη του 1965.

ΤΣΙΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΙΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Οι αρχές τού αρνήθηκαν την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας και την άδεια άσκησης επαγγέλματος. Φυλακίστηκε και δικάστηκε με τον νόμο 509. Την περίοδο της δικτατορίας συνελήφθη, φυλακίστηκε και πέρασε δύο φορές στρατοδικείο. Δέκα χρόνια αλλοδαπός με ανανεούμενη κάθε εξάμηνο άδεια παραμονής και εργασίας. Με τη μεταπολίτευση απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια και συνέχισε να προσφέρει τις γνώσεις του στη βιομηχανία και την επιστήμη, συνεργάτης επιστημονικού ελέγχου μετάφρασης της Μεγάλης Σοβιετικής Εγκυκλοπαίδειας, μέλος των εξεταστικών επιτροπών του ΤΕΕ για τη χορήγηση άδειας άσκησης επαγγέλματος στους Μηχανικούς. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Συλλόγων Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων και της Ενωσης Φίλων Μνήμης του Διαμαντή και πρόεδρός της από το 1999 μέχρι το 2014.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των θείων μου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΟΛΙΑΣΤΟΥ, πιστών αγωνιστών του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 δολάρια Αυστραλίας μέσω της ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας του ΚΚΕ.

Νίκος Βλάχος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ και ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑΣ για τη συμπλήρωση 7 χρόνων από το θάνατό τους, προσφέρουμε 300 ευρώ προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Ιλίου και ΚΟΒ Κάτω Ιλίου.

ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Τα παιδιά τους Μαντανίκα - Ανδρεοπούλου Κατερίνα, Ανδρεόπουλος Γιώργος

***

ΦΩΤΟ 6

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μέσω της ΚΟΒ Χωρυγίου Κιλκίς προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ 50 ευρώ στη μνήμη των θείων του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΠΙΔΗ, ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, του ξαδέλφου του ΜΙΛΤΟΥ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ, της θείας του ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΑΔΑΜΙΔΟΥ, της ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ, καθώς και στη μνήμη του αξέχαστου φίλου του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΟΤΑΝΙΔΗ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του εργατικού κινήματος, που «έφυγε» από τη ζωή στις 26 Γενάρη 2004, η γυναίκα του Παναγιώτα και τα παιδιά του, Νίκος και Ηλίας, προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδελφού μου ΚΕΦΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή την 1/8/2011, διακεκριμένου στελέχους του ΚΚΕ, τόσο στο συνδικαλισμό ως εκλεγμένος στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΛΤΑ, όσο και στην Τοπική Διοίκηση ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και εκλεγμένου μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου Ελάτειας - Αμφίκλειας, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταξί της ΤΟ ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής.

Κεφάλας Γιάννης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΜΑΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ. 14 χρόνια λείπεις, μα είσαι πάντα δίπλα μου. Φεύγουν όσοι ξεχνιούνται. Μα είναι δύσκολο να ξεχαστεί μια μάνα με 7 παιδιά, που ιδιαίτερα τις νύχτες έπαιζε τη ζωή της κορόνα - γράμματα για να εκτελέσει τις εντολές που είχε πάρει. Σ' ευχαριστώ για ό,τι μου κληροδότησες.

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Στην άσβεστη μνήμη σου προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 300 ευρώ στο Κόμμα που υπηρέτησες μέχρι τα 93 σου χρόνια.

Η κόρη σου Σωτηρία Ιωαννάτου - Αγαλιανού

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑ - ΒΕΝΙΑΜΙΝ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του, ο γιος του Κώστας Αποστολόπουλος προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πύλου.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΥ (φωτ.), του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΝΤΟΠΡΙΑ (φωτ.) και των γονιών μου ΜΑΡΚΟΥ ΚΟΝΤΟΠΡΙΑ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΟΝΤΟΠΡΙΑ προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βύρωνα, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Μαίρη Παντελάρου

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του αδελφού και κουνιάδου ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΔΟΥΚΑ (φωτ.), του πατέρα και πεθερού μας ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΔΟΥΚΑ (φωτ.) και των θείων μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Α. ΔΟΥΚΑ (φωτ.) και ΧΡΗΣΤΟΥ Α. ΔΟΥΚΑ (φωτ.), καθώς και των συντρόφων που πέρασαν από την ΚΟ Βοτανικού, ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΠΑΝ., ΔΟΥΚΑ ΧΡ., ΙΩΑΝΝΟΥ Κ., ΛΥΡΗ ΗΛ., ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝ., ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ ΧΡΥΣ., ΣΚΟΥΡΑΚΗ ΒΑΣ., ΤΖΕΛΙΟΥ ΑΝΡ., ΦΕΝΕΡΛΗ Κ. και των Μακρονησιωτών ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΟΔ., ΓΚΟΥΜΑ ΓΙΩΡ. και ΜΠΑΛΤΑ ΤΑΣΟΥ, προσφέρουμε 200 ευρώ μέσω ΚΟ Βοτανικού - Ακαδημίας Πλάτωνος.

Βούλα και Λεωνίδας Σούμπασης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή και πιστού οπαδού του Κόμματος, που «έφυγε» από κοντά μας στις 7/12/2018, ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΑ, αντί για στεφάνι, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Λογιστών.

Νατάσα Καριπίδου

***

ΦΩΤΟ

Στις 21/10/2018 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπητός σε όλους σύντροφος και φίλος ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΥΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΣ. Αγωνίστηκε και υπερασπίστηκε αταλάντευτα σε όλη του τη διαδρομή εκείνες τις αρχές και τις αξίες που, βασισμένες στην πρωτοπόρα θεωρία μας, υπηρετούν τον άνθρωπο και την προκοπή της κοινωνίας. Αυτή του η θεώρηση και αντίληψη βοήθησε να αντιμετωπίσει με θάρρος και ψυχραιμία τις πολλές δυσκολίες που είχε με την υγεία του.

ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Με αφορμή τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και την Οικονομική του Εξόρμηση, η οικογένειά του και φίλοι του προσφέρουν το ποσό των 200 ευρώ, ως δεύτερη δόση, στη μνήμη του, μέσω της ΚΟ Κοζάνης.

Οσο και αν είναι οι καημοί, και οι χτύποι της καρδιάς μας / σύντροφε για μας πάντα θα είσαι, ανάμεσά μας.

Καλό ταξίδι.

***

ΦΩΤΟ

Φέτος συμπληρώθηκαν 70 χρόνια από τότε που τον θείο, κουνιάδο και συναγωνιστή μας, ΓΙΑΝΝΗ Β. ΓΙΑΝΝΑΡΗ (φωτ.), από το Καστρί Κυνουρίας, σε ηλικία 36 ετών, τον «έστησε σε μια γωνιά» το έκτακτο στρατοδικείο, μαζί με άλλους συντρόφους του στις 20/1/1949 και ώρα 7.20 το πρωί στην Τρίπολη. Στη μνήμη του και στη μνήμη των συντρόφων του, των γονιών του ΒΑΣΙΛΗ και ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ, των αδελφών του ΓΙΩΡΓΗ ΓΙΑΝΝΑΡΗ και ΠΑΝΩΡΑΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗ, ΕΛΕΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΗ και ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΤΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΡΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟΥΛΕΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ (Κούλας) ΓΙΑΝΝΑΡΗ - ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, που φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν από τις εμφυλιοπολεμικές κυβερνήσεις, αγωνιστών για ένα καλύτερο μέλλον μέχρι το θάνατό τους, οι Κώστας Αφεντούλης, Γιάννης Κοντογιάννης και Παναγιώτης Μαυρουλέας προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΛΙΑΣΤΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΛΙΑΣΤΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΝΤΟΠΡΙΑΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΝΤΟΠΡΙΑΣ

ΣΙΑΠΕΡΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΣΙΑΠΕΡΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΖΑΣ ΛΑΔΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΖΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΝΑ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ
ΑΝΝΑ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΥΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΥΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ

ΔΗΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΗΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΥΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΥΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΜΙΛΤΟΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΛΤΟΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΑΔΑΜΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΑΔΑΜΙΔΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ