Σάββατο 2 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 3 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Νίκος ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ

Πρώην μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθούν πολύ σημαντικές εκλογικές μάχες. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αναλύσεις και εκτιμήσεις. Γιατί; Γιατί οι αποφάσεις και εκτιμήσεις του ΚΚΕ μέσα από τα Συνέδριά του και τις επιμέρους αποφάσεις των καταστατικών του οργάνων δικαιώθηκαν όλες.

Επίσης δικαιώθηκαν έγκαιρα οι εκτιμήσεις για το σκοπό και την εξέλιξη του αστικού - σοσιαλδημοκρατικού μορφώματος, του ΣΥΡΙΖΑ.

Για όσους από εμάς συμμετείχαμε στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απόμεινε τίποτα άλλο παρά μια ειλικρινής, δημόσια αυτοκριτική, στο πόσο συμβάλλαμε και πόσο έγκαιρα αντιδράσαμε, στην πορεία του «αριστερού εφικτού στα πλαίσια του αστικού συστήματος»...

Δεν απομένει παρά να τιμήσουμε τους αγώνες και τις θυσίες της 100χρονης πορείας του ΚΚΕ και να συμπαραταχτούμε μαζί του παρά τις όποιες επιμέρους διαφορές.

Να αντιδράσουμε απέναντι στο κεφάλαιο και τους πολιτικούς του υπαλλήλους αλλά και απέναντι στα νέα «αριστερά σχήματα» που σχηματίστηκαν μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κινούνται στα ίδια μονοπάτια. Οχι απέναντι στους τίμιους αγωνιστές που δεν έχουν ακόμα πειστεί ότι αυτά είναι αναχώματα του αστικού συστήματος. Δεν έχουν πειστεί ότι αριστερή διαδρομή για την ανατροπή και όχι για την αστική διαχείριση του συστήματος δεν υπάρχει χωρίς το ΚΚΕ.

Ηρθε η στιγμή για όσους απογοητεύτηκαν, όσους αποστρατεύθηκαν, όσους πληγώθηκαν από τις επιλογές τους και που σίγουρα δεν εκτίμησαν σωστά, να ακολουθήσουν τον μόνο σίγουρο δρόμο της ενδυνάμωσης του λαϊκού κινήματος και τη μόνη συνεπή δύναμη, το ΚΚΕ.

Οχι μόνο για να αποτρέψει τα σχέδια του καπιταλιστικού συστήματος και των εκπροσώπων του, αλλά και για την ανατροπή του ταξικού συσχετισμού, μέχρι την οριστική ανατροπή του συστήματος και την εγκαθίδρυση του σοσιαλισμού, που η βαθιά γνώση και η εμπειρία θα βοηθήσει στην αποφυγή λαθών και πισωγυρισμάτων.

Η πολύχρονη πορεία μου, στο μαζικό κίνημα και όχι μόνο, η γνώση και η εμπειρία, ιδιαίτερα των τελευταίων χρόνων, με φέρνουν σε καλύτερη θέση, να συμπαραταχθώ με το ΚΚΕ, αυτή την κρίσιμη εποχή όπου ο Λαός μας συμπιέζεται σε όλα τα επίπεδα, από τις πιο βάρβαρες πολιτικές του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος της μεταπολίτευσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ