Πέμπτη 14 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒASKET LEAGUE
Παράταση στο «αλαλούμ» για το ντέρμπι

Το «αλαλούμ» που επικρατεί σε ό,τι αφορά τον αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για την Basket League, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 17 Μάρτη, παρατάθηκε εκ νέου χτες, αφού δεν υπήρξε απόφαση σχετικά με την τύχη του αγώνα. Θυμίζουμε ότι την ίδια μέρα διεξάγεται στο ΟΑΚΑ και το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό ντέρμπι για τη Super League και η αστυνομία έχει ζητήσει την αναβολή ενός από τους δύο αγώνες, με επικρατέστερο για μια τέτοια εξέλιξη αυτόν του μπάσκετ. Παράλληλα, την κατάσταση περιπλέκει η άρνηση του Ολυμπιακού να αγωνιστεί αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές.

Οι διαφωνίες μεταξύ «ερυθρολεύκων» και ΕΣΑΚΕ οδήγησαν στο να μη ληφθεί απόφαση στη χτεσινή ευρεία σύσκεψη των εμπλεκόμενων (ΕΣΑΚΕ, αστυνομία, ΕΟΚ). Από την πλευρά της η αστυνομία εξέτασε τα επιχειρήματα των δύο πλευρών και ανακοίνωσε ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί αύριο Παρασκευή. Πρακτικά δηλαδή έριξε το «μπαλάκι» στην ΚΕΔ, αφού σήμερα θα γίνει η κλήρωση των διαιτητών.

Μετά από τη νέα αναβολή της απόφασης για το ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «κακοστημένη παράσταση πριν από την "ηρωική έξοδο" από πλευράς Ολυμπιακού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ