Σάββατο 16 Μάρτη 2019 - Κυριακή 17 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
Κοράκια των ναζιφασιστών μπήκαν στη σειρά και ξερνούν δηλητήριο

Ολοι μαζί οι ναζί, φασίστες, οι συνεργάτες της χούντας, κάθε λογής αντιδραστικοί, μπήκαν στη σειρά και συντεταγμένα κρώζουν αντικομμουνιστικές θεωρίες και ψευτιές. Ορισμένοι από αυτούς, μέσα από τις φασιστικές εφημερίδες όπως «Στόχος», «Ελεύθερη Ωρα» και ο χουντικός «Ελεύθερος Κόσμος», καθώς και την ιστοσελίδα ethnikismos.net, πρωτοστατούν και στηρίζουν την αναφώνηση αντιδραστικών - σοβινιστικών συνθημάτων μέσα από τα στρατόπεδα. Η τακτική όλων αυτών των τεράτων του βάλτου είναι γνωστή. Το μίσος τους δεδομένο.

Εχουμε επανειλημμένα αναφέρει τι ζητάνε ορισμένα αντιδραστικά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να φωνάζουν οι φαντάροι, πέρα από αυτά που καταγγείλαμε και με Ερώτηση στη Βουλή. Παραθέτουμε και ορισμένα ακόμα: «Στο βουνό χωρίς φαΐ, χωρίς νερό, μόνο αίμα και τι αίμα - τουρκικό, σκοπιανό, αλβανικό. Αίμα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι, τα G3 να βαράνε, χήρες κι ορφανά να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε», «Αμφίβια θα κάνουμε καταδρομική, τα σύνορα θα σπάσουμε με βάρκα φουσκωτή, θα πάρουμε την Αγκυρα, θα πάρουμε την Πόλη, θα κάψουμε το Βόσπορο και την Τουρκία όλη», και πολλά άλλα.

Οσα και να κάνουν οι ναζί - φασίστες, οι φαντάροι θα συνεχίσουν να καταγγέλλουν τέτοια απαράδεκτα και αντιδραστικά φαινόμενα.

Θα απομονωθούν παντού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ