Τετάρτη 20 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφτεί το λιμάνι της Ελευσίνας για να συζητήσει με τους λιμενεργάτες.

-- Στις 7 μ.μ., στο Α' Διαμέρισμα του Πειραιά (αίθουσα εκδηλώσεων του 54ου Δημοτικού Σχολείου, Ακτή Θεμιστοκλέους 330 & Σπυροπούλου 27) θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά.

-- Στις 12.30 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο καλούν σε εκδήλωση με τίτλο «Συμφωνία των Πρεσπών, πιλότος για ΝΑΤΟικές "διευθετήσεις" συνόρων στα Βαλκάνια», στο ισόγειο του κτιρίου ΔΕΣΚΟΙ (Χαρ. Τρικούπη 1 & Λαγουμιτζή) δίπλα στο Πάντειο. Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων.

-- Στις 7 μ.μ., στον Αγιο Δημήτριο (αίθουσα εκδηλώσεων 6ου Δημοτικού Σχολείου, Αγ. Δημητρίου 186), θα παρουσιαστούν υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσει η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 7.30 π.μ., ο Χάρης Κωστόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φυλής, θα επισκεφτεί τις υπηρεσίες του δήμου στο Βορινό Ζωφριάς (Δημοτική Αστυνομία, ΚΕΠ).

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 10 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου θα επισκεφτεί το κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

-- Στις 7 π.μ., ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στη Νίκαια. Στις 6.30 μ.μ., θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα της Π. Ράλλη, στην περιοχή της Αγ. Τριάδας.

-- Στις 6 μ.μ., ο Νίκος Ζαπάντης, υποψήφιος δήμαρχος Φυλής, θα περιοδεύσει στα μαγαζιά της λεωφόρου Φυλής.

Την Παρασκευή 22 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., ο Παναγιώτης Κατηφές θα περιοδεύσει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γυμναστηρίου «ΠΛΑΤΩΝΑΣ».

Την Κυριακή 24 Μάρτη, ο Νίκος Ζαπάντης θα περιοδεύσει στη Χασιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ