Παρασκευή 22 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
Μαθητικές δραστηριότητες της ΚΝΕ στην Κεντρική Μακεδονία

Πολύμορφη δραστηριότητα για μαθητές προγραμματίζουν γι' αυτές τις μέρες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Κεντρική Μακεδονία. Συγκεκριμένα:

  • Η Τομεακή Οργάνωση Δήμου Θεσσαλονίκης προγραμματίζει το Σαββατοκύριακο 23 - 24 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στο γηπεδάκι της Τριανδρίας ενάντια στα ναρκωτικά και για τη διεκδίκηση ελεύθερων και δωρεάν χώρων άθλησης.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης προγραμματίζει αύριο, Σάββατο:

Στις 10.30 π.μ., τουρνουά 5x5 στα γηπεδάκια της Μενεμένης για τη διεκδίκηση χώρων άθλησης.

Ιστορικό περίπατο στο Γεντί Κουλέ και παιχνίδι γνώσεων για την ιστορία του Γεντί Κουλέ ως τόπου εξορίας και εκτέλεσης των κομμουνιστών μέσα από το παράδειγμα της Κούλας Ελευθεριάδου.

Τουρνουά βόλεϊ στον Εκπολιτιστικό Ομιλο Σταυρούπολης (ΕΟΣ) για τη διεκδίκηση χώρων άθλησης.

Στις 6 μ.μ., Escape Room στο οίκημα Λαϊκής Επιτροπής στην Πολίχνη, με θέμα «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».

  • Η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικής Θεσσαλονίκης προγραμματίζει σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Καλαμαριάς, προβολή ταινίας ενάντια στο ρατσισμό.
  • H Tομεακή Oργάνωση Πιερίας προγραμματίζει, αύριο Σάββατο, στο δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο «Εκάβη», εκδήλωση με θέμα «Θάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου, κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού». Θα μιλήσει ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, καθηγητής, δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Κατερίνης, και η Αρχοντία Παπαγεωργίου, υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Κατερίνης. Θα ακολουθήσει παιχνίδι για τις μικρότερες ηλικίες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ