Πέμπτη 4 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ
«Τελικός» πρόκρισης

Την τύχη στα χέρια του για πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας κρατάει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ την Μπούντουσνοστ (21.00 - Novasports 1).

Οι «πράσινοι», 7οι αυτή τη στιγμή με 15 νίκες και 14 ήττες, με νίκη απέναντι στην ομάδα από το Μαυροβούνιο, η οποία είναι προτελευταία στη βαθμολογία, εξασφαλίζουν την είσοδό τους στην οκτάδα ό,τι και να γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια. Ανάλογα δε με τον συνδυασμό αποτελεσμάτων, ο Παναθηναϊκός ελπίζει μέχρι και στην κατάληψη της 6ης θέσης ή προκρίνεται ακόμα με ήττα. Αυτό εξαιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη μάχη για τα πλέι οφ, όπου τρεις θέσεις (6-8) διεκδικούνται από επτά ομάδες (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Μπασκόνια, Αρμάνι Μιλάνο, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπάγερν Μονάχου), με συνολικά 65 διαφορετικά σενάρια διαμόρφωσης της τελικής βαθμολογίας!

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί αισιοδοξία για τη νίκη και την πρόκριση, κάτι που εξέφρασε και ο Ρικ Πιτίνο στις δηλώσεις του για τον αποψινό αγώνα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε ότι η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια για την ανατροπή της εις βάρος της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί μέχρι και λίγο καιρό πριν, όταν ο στόχος της πρόκρισης έμοιαζε χαμένος, και ότι περιμένει πλέον την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας με νίκη απέναντι στην Μπούντουσνοστ. Αξιοπρόσεκτη ήταν η αναφορά του στις ομοιότητες μεταξύ της Ευρωλίγκας και του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ, η εμπειρία του από το οποίο, όπως εκτίμησε, τον βοήθησε στο έργο του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός κόουτς έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού, με τη γνωστή εξαίρεση του τραυματία Παππά.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπασκόνια (20.00 - Novasports 3), Εφές - Αρμάνι Μιλάνο (20.30 - Novasports 5), Ρεάλ Μαδρίτης - Ζαλγκίρις Κάουνας (22.00 - Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ