Τετάρτη 2 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ.2

Στη μνήμη των αγαπημένων συντρόφων μου ΝΤΙΝΟΥκαι ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΙΡΟΥ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 10.000 δρχ.

Δώρα Παρίση

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μου, ήρωα του ΕΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΩΤΗ και για την ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα, προσφέρω 100.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Μαριάνθη Γιώτη - Συμεωνίδου

* * *

Φωτ.

Ο αγωνιστής ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ μέλος του ΚΚΕ διέθεσε όλη τη ζωή του στον αγώνα για τη λευτεριά της πατρίδας. Αντάρτης του ΕΛΑΣ στην Κατοχή, στον Εμφύλιο διοικούσε τάγμα. Τραυματίστηκε πολλές φορές. Κατέφυγε στις ανατολικές χώρες πολιτικός πρόσφυγας, όπου σπούδασε και πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε κομματικές δουλιές. Στο 8ο Συνέδριο του ΚΚΕ εκλέχτηκε αναπληρωματικό μέλος της ΚΕ και στη 12η Ολομέλεια εκλέχτηκε τακτικό μέλος της ΚΕ.

Εργάστηκε στην παρανομία στη Δυτική Ευρώπη και στην Ελλάδα. Πιστός και άξιος κομμουνιστής ως το τέλος της ζωής του.

Αντίο σύντροφε που σε γνώρισα στην παρανομία στην Αθήνα.

Προσφέρω στην ΚΟΒ Νέας Σμύρνης 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ι.Α.Κ.

* * *

Φωτ.

Μας άφησε πριν από ένα χρόνο, στις 8 Γενάρη 1999, για το τελευταίο του ταξίδι, ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και αδελφός, φίλος και σύντροφος ΣΠΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.Εφυγε μόλις στα 49 του χρόνια. Δύσκολα ξεπερνιέται η ξαφνική του αναχώρηση. Ομως, μας άφησε για πάντα κι έμεινε μόνο το παράπονο πίσω του. Μισό δικό του μισό δικό μας. Δεν πρόκειται να ανταμώσουμε ποτέ ξανά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επικοινωνούμε. Με σημειώματα στη μνήμη σου. Ξέρουμε ότι και συ θα συμφωνούσες.

Στέλνουμε, λοιπόν, συμβολικά 50.000 δρχ. για να καλυφθεί ένα μέρος των δικαστικών εξόδων του «Ριζοσπάστη» από την κυβερνητική δίωξη.

Η Στάσα σου

Οι σύντροφοί σου Καιτούλα, Χριστίνα, Σπύρος

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου μπάρμπα ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΗ μέλους του ΚΚΕ, καθώς και στη μνήμη του αγνού και καλού φίλου μου ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΝΤΡΑ, που έφυγε από τη ζωή στις 18 Φλεβάρη 1996, προσφέρω 10.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

Ευθ. Θεοδωρίδης

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΑΡΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου.

Η σύζυγός του Παναγιώτα Λιάρου

* * *

Στη μνήμη του πατέρα μας ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΤΑΡΑ (Γκάχα) που σκοτώθηκε στο Καρπενήσι στις 2 Φλεβάρη 1949. Της μητέρας μας ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΣΙΤΑΡΑ, που πέθανε στις 27 Φλεβάρη 1976. Και του αδελφού μας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΙΤΑΡΑ μέλους του ΚΚΕ, μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη και πέθανε στις 28 Αυγούστου 1987, από τον Αγιο Νικόλαο (Λάσπη) Καρπενησίου, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ για τις εκλογές και το 16ο Συνέδριο 80.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Θησείου.

Ελισσάβετ, Σεραφείμ, Νικάνδρα

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατο της αξέχαστης ΕΛΕΝΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, αντί για μνημόσυνο, ο σύζυγός της Νικόλαος Δημόπουλος προσφέρει στο «Ριζοσπάστη» 20.000 δρχ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ