Σάββατο 20 Απρίλη 2019 - Κυριακή 21 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες για τις εκλογές
Το Σάββατο 20 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ. ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα περιοδεύσει στο Χαϊδάρι.

-- Στις 7 μ.μ., στη Ν. Μάκρη (ξενοδοχείο «Μαραθών», λεωφ. Ποσειδώνος 12, Λιμάνι) στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσουν: Ο Νίκος Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος, ο Κώστας Παναγιώτου και η Νατάσσα Καμπέλη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ., στον Πλατανιά (Ταυρωνίτη, στο Εμπορικό Κέντρο), θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον δήμο. Θα μιλήσουν ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, και ο Δημήτρης Ανθούσης, υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά.

Την Κυριακή 21 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ. ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά στο Ιλιον.

-- Στις 10.30 π.μ., σε εκδήλωση - συζήτηση με συνταξιούχους στο Χαλάνδρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου (Παπάγου 7Α), θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 11.30 μ.μ., στη Νάουσα (αίθουσα ΕΡΙΑ), σε εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Θωμάς Τσουκαλάς, υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας.

-- Στις 11 π.μ., στον Ορχομενό (αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) θα μιλήσουν ο Γιάννης Βάγκος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, και ο Γιάννης Σκοπάς, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση στην Αγιά Λάρισας στην κεντρική πλατεία του Ομολίου, θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και ο Γιάννης Κασίδας, υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς. Θα ακολουθήσει περιοδεία στο Στόμιο και την Καρίτσα.

-- Στις 7 μ.μ., στην Αλίαρτο (αίθουσα συνεδριακού κέντρου), στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Μπούτσικος. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γιάννης Βάγκος.

Τη Δευτέρα 22 Απρίλη, στη 1 μ.μ, ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το δημαρχείο Ηλιούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ