Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μεταγραφικά... σενάρια

Λίγες βδομάδες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Ολυμπιακό. Ενας έρχεται και ένας φεύγει λοιπόν και για να μπουν τα πράγματα σε μια θέση αξίζουν να αναφερθούν και τα προβλήματα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» αυτή την περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου για την απόκτηση του Ολλανδού τερματοφύλακα των «κόκκινων διαβόλων», Σάντερ Βέστερφελντ, ενώ υπάρχει και δήλωση του μάνατζερ του παίκτη, που επιβεβαίωσε την επαφή που είχαν οι δύο πλευρές πριν ένα μήνα, αλλά χωρίς συνέχεια. Παράλληλα, δεν έχουν μείνει κρυφά τα προβλήματα που έχει ο τερματοφύλακας με την αγγλική ομάδα τον τελευταίο καιρό, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις σημαντικές απουσίες που έχουν οι Ελληνες πρωταθλητές κάτω από τα δοκάρια.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, στέλεχος της διοίκησης της Αντερλεχτ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του συλλόγου για τον Παρ Ζέτερμπεργκ αλλά δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το ποσό για την υλοποίηση της μεταγραφής είναι αρκετά υψηλό για το βελγικό σύλλογο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ