Τετάρτη 8 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ημερομηνίες λήξης μαθημάτων για Γυμνάσια και Λύκεια

Η Τετάρτη 29 Μάη ορίζεται ως ημερομηνία λήξης μαθημάτων για τα Γυμνάσια της χώρας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας για τον προγραμματισμό της χρονιάς. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι για τα Γυμνάσια, οι γραπτές ανακεφαλαιωτικές προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις διεξάγονται κατ' εξαίρεση, λόγω της διενέργειας αυτοδιοικητικών εκλογών, από την Πέμπτη 30 Μάη έως την Πέμπτη 6 Ιούνη. Οι εξετάσεις για μαθητές/τριες που απουσίαζαν δικαιολογημένα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τη Δευτέρα 10 Ιούνη. Επίσης, τα αποτελέσματα της πρώτης εξεταστικής περιόδου πρέπει να έχουν εκδοθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη 11 Ιούνη, ενώ σε ό,τι αφορά τους ελέγχους προόδου αυτοί μπορούν να επιδίδονται στους γονείς και κηδεμόνες από 29 Μάη έως 11 Ιούνη, σε ημερομηνία που θα κρίνει κάθε σχολική μονάδα.

Αντίστοιχα, για τα Γενικά Λύκεια η ημερομηνία λήξης μαθημάτων ορίστηκε η Τετάρτη 22 Μάη. Οι εξετάσεις για τους μαθητές της Α' και Β' τάξης καθώς και οι ενδοσχολικές εξετάσεις για τους μαθητές της Γ' τάξης διεξάγονται από την Πέμπτη 23 Μάη έως την Πέμπτη 13 Ιούνη, ημερομηνία έκδοσης αποτελεσμάτων.

Θυμίζουμε ακόμα ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις αρχίζουν φέτος στις 6 Ιούνη για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ και στις 7 Ιούνη για τη μεγάλη κατηγορία των υποψηφίων των ΓΕΛ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ