Τρίτη 14 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Πιέζει ο ΟΦΗ για τα μπαράζ

Τα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν σε Super League και Football League και καθυστερούν την επικύρωση της συνολικής βαθμολογίας «χτυπάνε κόκκινο» στον ΟΦΗ, ενόψει του μπαράζ που θα κρίνει την εναπομείνασα θέση στη Super League. Θυμίζουμε ότι οι Ηρακλειώτες ως 13οι της βαθμολογίας του φετινού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας καλούνται να παίξουν μπαράζ με τον 2ο της Football League, τον Πλατανιά, προκειμένου να κριθεί το ποια ομάδα θα συμπληρώσει το «παζλ» της νέας Super League.

Η Super League, παρά την ένσταση του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της αναδιάρθρωσης, έχει επικυρώσει τη βαθμολογία. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει στη Football League, αφού εκκρεμεί η ένσταση που έχει καταθέσει ο Απόλλωνας Λάρισας, ζητώντας να πάρει τους βαθμούς από τον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων. Σε περίπτωση δικαίωσης των Θεσσαλών τα πάντα αλλάζουν, αφού θα τερματίσουν 2οι και θα πάρουν τη θέση του Πλατανιά. Τα μπαράζ αρχικά ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 15 και 19 Μάη, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης, είχε επικοινωνία με Super League, Football League και ΕΠΟ, ώστε να πιέσει να επισπευσθούν οι διαδικασίες προκειμένου η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Οπως και να 'χει όμως, τουλάχιστον για τη Football League η βαθμολογία δεν αναμένεται να επικυρωθεί πριν την ερχόμενη Πέμπτη, όταν θα συνεδριάσει το ΔΣ της Ενωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ