Τετάρτη 2 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Επιστροφή στα παλιά λημέρια

Μετά το σίριαλ της επιστροφής του Ντούσαν Μπάγεβιτς, σαν προπονητής του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ απέναντι στην παλιά του ομάδα, τον Ολυμπιακό, ένα άλλο σίριαλ άνοιξε με θέμα τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε για το παιχνίδι: «Θα είναι ένα δύσκολο, δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Να είστε σίγουροι ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα».

Ο στόχος πάντως για το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι η νίκη αλλά η ομάδα πλήττεται από τις απουσίες των Ναλιτζή και Βενετίδη. «Εχουμε ελλείψεις, αλλά έχουμε και παίκτες να τους αντικαταστήσουμε»

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για όλα. Για τον Γκρεγκόρτζ Σαμοτούλσκι είπε: «Δεν ήθελα να πάρω τερματοφύλακα μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, αλλά ήταν μεγάλη ευκαιρία γιατί αν καθυστερούσαμε θα τον χάναμε το καλοκαίρι».

Από την άλλη για τον Δημήτρη Ναλιτζή δήλωσε: «Εχει δείξει τα προηγούμενα χρόνια και ειδικά το τελευταίο διάστημα, ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πολύ καλός σκόρερ. Μπορεί να μας βοηθήσει σε έναν τομέα που έχουμε πρόβλημα. Στο σκοράρισμα», ενώ για τον Κόφι Αμπονσά τόνισε: «Τον πήραμε γιατί παίζει σε δύο θέσεις. Και στη θέση του στόπερ, αλλά και του δεξιού ακραίου αμυντικού. Είναι γρήγορος, δυνατός και καλή λύση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ