Παρασκευή 24 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Στο έλεος της εγκατάλειψης, στα νύχια της εμπορευματοποίησης!

Περιοδεία του Τάσου Τσιαπλέ, υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας, και του Πέτρου Κρίκη, υποψήφιου δημάρχου Λάρισας

Τα προβλήματα του ΕΑΚ Λάρισας βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Τα προβλήματα του ΕΑΚ Λάρισας βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Περιοδεία στον Α' πυρήνα του «Αλκαζάρ» του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας (ΕΑΚΛ) πραγματοποίησαν ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

Στις συναντήσεις που είχαν με προπονητές, αθλητές, εκπροσώπους σωματείων, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους των εργαζομένων του ΕΑΚΛ, αναδείχθηκαν:

  • Η πλήρης εγκατάλειψη από πλευράς κυβέρνησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, μέσω της πολιτικής υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης.
  • Τα πολλά εμπόδια που χρειάζεται να ξεπεράσει σήμερα ένας νέος για να αθληθεί.
  • Οι σοβαρές δυσκολίες που έχουν τα σωματεία προκειμένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Ο υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» προέβαλαν την ανάγκη της οργανωμένης διεκδίκησης από τους ανθρώπους του χώρου απέναντι σε κυβερνήσεις, δημάρχους και περιφερειάρχες. Σνέδειξαν την ευθύνη του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού (ΝΔ) και του δημάρχου Απ. Καλογιάννη (ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ), που όλα αυτά τα χρόνια υπερασπίζονται και εφαρμόζουν αυτήν την πολιτική στο χώρο ευθύνης τους, έχοντας μετατρέψει ακόμα ένα σύγχρονο λαϊκό δικαίωμα σε αντικείμενο επιχειρηματικής - εμπορικής εκμετάλλευσης. Και τόνισαν την ανάγκη οι άνθρωποι του αθλητισμού να ενισχύσουν το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε όλες τις κάλπες, για να αλλάξει αυτή η πολιτική προς όφελος της λαϊκής πλειοψηφίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ