Τρίτη 28 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - Α1 ΑΝΔΡΩΝ
Επιβλητικός τίτλος για τον Ολυμπιακό

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ο Ολυμπιακός νίκησε 11-7 τη Βουλιαγμένη στον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο ανδρών, έκανε το 3-1 στις νίκες και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στο ελληνικό πόλο.

Με «φόρα» από την καθοριστική νίκη τους στον τρίτο τελικό στον Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν 7-1, μετατρέποντας το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική υπόθεση. Στο τρίτο οκτάλεπτο συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και διατήρησαν διαφορά ασφαλείας (10-4), ενώ το μόνο που κατάφερε η γηπεδούχος Βουλιαγμένη ήταν να περιορίσει το εύρος της ήττας της στην τελευταία περίοδο, εκμεταλλευόμενη τη χαλάρωση του Ολυμπιακού.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-7, 4-10, 7-11.

Βουλιαγμένη: Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Ν Κουρούβανης, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας 2, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Δ. Κουρούβανης, Χριστοφορίδης, Βλάσσης.

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος 1, Κάκκαρης, Ζερδεβάς, Χαλυβόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ