Τρίτη 20 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Πότης Αβραμόπουλος
Πότης Αβραμόπουλος
Φωτ.

Στη μνήμη του ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΡΟΔΙΤΗ, μέλους του ΚΚΕ από την Ελευσίνα ο οποίος πέθανε πρόσφατα, προσφέρω στην ΚΟΒ Μανταμάδου Λέσβου 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Δημήτρης Βέης

* * *

Στη μνήμη των λαϊκών αγωνιστών ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ και ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ, με τους οποίους περάσαμε μαζί πέτρινα χρόνια, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Βιβλίου ΕΒΕ ΚΟΑ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 200.000 δρχ.

Μενέλαος Στεφανίδης

* * *

Φωτ.

Στις 14 Δεκέμβρη κλείνουν 6 μήνες από το θάνατο της συζύγου μου ΜΑΡΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΑΚΗ.

Στη μνήμη της προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δημοσιογράφων Αστικού Τύπου 20.000 δρχ.

Μιχάλης Γρηγορακάκης

* * *

Πέρασε ένας χρόνος από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΒΑΝΤΗ, μέλους του ΚΚΕ για πολλές δεκαετίες.

Στη μνήμη του προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Δήμου Χαλανδρίου.

Μύρσα-Μαρία

* * *

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΕΛΗΣ, δικηγόρος, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, φυλακίστηκε, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο από το έκτακτο Στρατοδικείο Λαμίας.

Εκτελέστηκε στις 16 Σεπτέμβρη 1948

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΕΛΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, φυλακίστηκε για πολλά χρόνια. Οι κακουχίες έβλαψαν ανεπανόρθωτα την υγεία του. Αποφυλακίστηκε «λόγω ανηκέστου βλάβης».

Πέθανε στις 2 Δεκέμβρη 1965.

Στην άσβεστη μνήμη τους, καθώς και στην ιερή μνήμη των γονιών μας ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΠΕΛΗ, ο αδελφός τους Μήτσος προσφέρει στο «Ριζοσπάστη» 30.000 δρχ.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΠΟΣΜΗ και στη μνήμη νεκρών συγγενών και συμπατριωτών μου από τη Μυγδαλιά Αρκαδίας, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου, 100.000 δρχ.

Μαρία Γρηγορακάκη
Μαρία Γρηγορακάκη
Χρήστος Μποσμής

* * *

Φωτ.

Για την ονομαστική γιορτή στις 21 Νοέμβρη του συντρόφου μου ΠΟΤΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης 20.000 δρχ. για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα Δήμητρα Αβραμοπούλου

* * *

Στη μνήμη του πατέρα μου ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΜΑΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος πέθανε το 1950, έπειτα από βασανιστήρια και ταλαιπωρίες στις φυλακές, καθώς επίσης στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ και του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΘΑΝΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λαυρίου, 20.000 δρχ.

Κώστας Μάης

* * *

Πάνο μου! Πέρασαν 3 χρόνια από το θάνατό σου.

Στην άσβεστη μνήμη σου προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ανθούπολης, 50.000 δρχ. για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η αδερφή σου Βάσω Ρεκατσίνα


Γιακουμής Ροδίτης
Γιακουμής Ροδίτης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ