Παρασκευή 14 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Στα κιτρινόμαυρα ο Γ. Αθανασιάδης

Παίκτης της ΑΕΚ είναι από χτες ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του μέχρι το 2023. Ο παίκτης είχε μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, όπου αγωνιζόταν τη σεζόν που τελείωσε, και εξαρχής είχε αποτελέσει στόχο της «Ενωσης», ιδιαίτερα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Γιαννίκογλου. Ο Αθανασιάδης συμπληρώνει την τριάδα των πορτιέρο της ΑΕΚ μαζί με τους Μπάρκα και Τσιντώτα και είναι η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας, μετά τον Πορτογάλο δεξιό οπισθοφύλακα Παουλίνιο. Επόμενος στόχος της ΑΕΚ είναι η απόκτηση από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας του - επίσης Πορτογάλου - μέσου Τσίκο Ζεράλντες, υπόθεση που αναμένεται να λήξει αισίως για την ελληνική ομάδα.

ΠΑΟΚ: Μετά από μια εξαιρετική χρονιά ως δανεικός με τη φανέλα της ολλανδικής Φορτούνα Σίταρντ, ο Λάζαρος Λάμπρου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν παραμονή του. Ο Ελληνας παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι το 2023.

ΝΠΣ Βόλος: Την ώρα που η φημολογία σχετικά με προσέγγιση από τον Ηρακλή για την εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας συνεχίζεται, ο Βόλος κινείται για την ενίσχυσή του ενόψει της παρθενικής παρουσίας του στη Super League 1. Χτες ο σύλλογος της Μαγνησίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου γκολκίπερ Αναστάσιου Καραγκιόζη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ