Τετάρτη 19 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
14ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΣΥΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μαζικό και πολυδιάστατο και φέτος

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιούνη, το παράρτημα Κέρκυρας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) πραγματοποιεί το 14ο Φεστιβάλ του με κεντρικό σύνθημα «Ζήσε την πραγματικότητα! Σκέψου, ονειρέψου, πάλεψε! Γίνε νικητής της ζωής!».

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις με τη συμμετοχή 12 ποδοσφαιρικών σωματείων, 2 ομάδων χάντμπολ, θεατρικών σχημάτων 7 σχολείων, 3 χορευτικών και 2 καλλιτεχνικών ομάδων του ΠΑΜΕ. Στις εκδηλώσεις αυτές θα συμμετάσχουν και θα αναδείξουν το ταλέντο και τη δουλειά τους πάνω από 600 παιδιά.

Στην Κάτω Πλατεία, στις 29 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί τουρνουά χάντμπολ, ενώ μέχρι και τις 24 Ιούνη θα συνεχίζονται οι πολιτιστικές δράσεις στο Θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» στο Μον Ρεπό.

Το παράρτημα Κέρκυρας καλεί σε στήριξη του ΕΣΥΝ «για ενίσχυση των δομών που λειτουργούν στο νησί μας, οι οποίες βιώνουν τις συνέπειες των αντικοινωνικών πολιτικών όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων και των κατευθύνσεων της ΕΕ! Σας καλούμε να προβάλετε με αποφασιστικότητα το σύνθημά μας "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ"».

Συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι και φέτος η ΟΓΕ, ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Προγράμματος «Διάπλους» και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ενώ το υποστηρίζουν πολύμορφα δεκάδες πολιτιστικοί, αθλητικοί και επιστημονικοί σύλλογοι, το Εργατικό Κέντρο και τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ