Παρασκευή 28 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ»
Θετική και ελπιδοφόρα η ενίσχυση του αγωνιστικού πόλου

«Συνεχίζουμε πιο δυνατοί - πιο αισιόδοξοι!», σημειώνει η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» (ΑΣΕ), μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της 88ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ και τη σημαντική της άνοδο σε ψήφους και ποσοστά στις αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ και τους αντιπροσώπους στην ΑΔΕΔΥ.

Οπως σημειώνει η ΑΣΕ «είναι θετικό και ελπιδοφόρο ότι ενισχύεται και μέσα στους εκπαιδευτικούς ο αγωνιστικός πόλος, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, που όλα τα προηγούμενα χρόνια ηγήθηκαν στην πάλη για την απόκρουση της αντιλαϊκής επίθεσης, στάθηκαν απέναντι σε όλες τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις. Η δύναμη που θεωρεί ρεαλιστικό και σύγχρονο την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των λίγων. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, που δεν παζαρεύουν τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά παλεύουν για: τη μονιμοποίηση των 35.000 και πλέον απολυμένων αναπληρωτών, το μπλοκάρισμα της αντιδραστικής "αξιολόγησης" με κήρυξη της απεργίας - αποχής, την εφαρμογή της Δίχρονης Προσχολικής Αγωγής με τις αναγκαίες υποδομές, χρηματοδότηση και διορισμούς, για σχολείο Γενικής Παιδείας που θα μορφώνει όλα τα παιδιά!

H δυναμική του αποτελέσματος, απόρροια της πρωτοπόρας θέσης, στάσης και δράσης μας, θα κατατεθεί στους αγώνες του κλάδου μας και του εργατικού - λαϊκού κινήματος συνεχίζοντας να είμαστε δίπλα σε κάθε σχολείο και συνάδελφο», αναφέρει η ΑΣΕ. Παράλληλα, καλεί τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς να πάρουν θέση και μπροστά στις βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιούλη. «Να καταδικάσουν με την ψήφο τους τα κόμματα που μας τσακίζουν τη ζωή, που μας έφτασαν μέχρι εδώ. Να δυναμώσει τη δύναμη εκείνη που στάθηκε δίπλα μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ