Τρίτη 16 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
28ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΝΕ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Να γνωρίσει η νέα γενιά τις ομορφιές και τη μεγάλη ηρωική Ιστορία αυτού του τόπου

Συνάντηση με τον δήμαρχο Καρπενησίου και τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας είχε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Συνάντηση με τον δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη, τον αντιπεριφερειάρχη της Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό, καθώς και περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους είχε το πρωί του Σαββάτου, στο δημαρχείο Καρπενησίου, αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, με την ευκαιρία της παρουσίας του στο 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Δ. Κουτσούμπας δήλωσε:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο Καρπενήσι, στην ευρυτανική γη, στον πανέμορφο αυτό τόπο, μαζί με χιλιάδες νέους και νέες της ΚΝΕ για να γιορτάσουμε, να διασκεδάσουμε, να γνωρίσουμε την Ευρυτανία, τις ομορφιές του τόπου, αλλά και τη μεγάλη ηρωική Ιστορία αυτού του τόπου των προγόνων μας.

Είναι προσφορά ζωής για το παρόν και το μέλλον, εκ μέρους των κομμουνιστών, του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, γιατί η νέα γενιά πρέπει να μαθαίνει την Ιστορία, αλλά και να ζει μέσα σ' αυτό το όμορφο φυσικό περιβάλλον, στον καθαρό αέρα, στα έλατα και να επισκέπτεται συνεχώς το Καρπενήσι και την Ευρυτανία και σε συνέχεια, μετά το τέλος αυτών των πλούσιων εκδηλώσεων που γίνονται στο Πάρκο του Κεφαλόβρυσου.

Επισκεφθήκαμε και είχαμε συνάντηση με τον δήμαρχο Καρπενησίου και με τον αντιπεριφερειάρχη της Στερεάς και με περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, συζητήσαμε πάνω σ' αυτές τις εξελίξεις στην Τοπική Διοίκηση, εδώ στο δήμο Καρπενησίου και ευρύτερα στην Περιφέρεια Στερεάς, και κυρίως θέλαμε να ευχαριστήσουμε την προσφορά της δημοτικής αρχής και της Περιφέρειας σε όλη αυτήν τη διοργάνωση, σ' αυτόν το ζεστό και φιλόξενο τόπο που βρισκόμαστε».

Ο δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στο δημοτικό κατάστημα τον Γραμματέα του ΚΚΕ, τον πολύ καλό φίλο, τον κ. Κουτσούμπα. Του εκθέσαμε τα προβλήματα που περνάει η Αυτοδιοίκηση και βέβαια τον ευχαριστήσαμε και τον συγχαρήκαμε για τη Νεολαία του Κομμουνιστικού Κόμματος, γιατί είχαμε μια άριστη συνεργασία αυτές τις μέρες για να μπορέσουμε να έχουμε αυτό το πετυχημένο Διήμερο. Ο τόπος μας είναι ένας τόπος πλούσιος σε Ιστορία και οι άνθρωποί του φημίζονται για τη φιλοξενία τους. Αυτήν τη φιλοξενία θέλαμε να την νιώσουν αυτά τα παιδιά που ήρθαν εδώ στον τόπο μας», είπε και ευχήθηκε επιτυχία στην όλη διοργάνωση.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης, Αριστείδης Τασιός, είπε ότι με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούν το Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ στην περιοχή και ότι έχουν την τιμή να επισκέπτεται την Ευρυτανία και το Καρπενήσι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Κυριολεκτικά το Πάρκο στο Κεφαλόβρυσο έχει μεταμορφωθεί και φιλοξενεί χιλιάδες άτομα τα οποία παίρνουν εκπληκτικές εμπειρίες από την περιοχή μας. Τους ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά που επέλεξαν το Καρπενήσι για τη διοργάνωσή τους και δίνουν την ευκαιρία στη νεολαία της Ελλάδας να επισκεφτεί τον ιστορικό τόπο του Καρπενησίου».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Από το Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο η σκυτάλη στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» (2019-07-17 00:00:00.0)
Μαζικό νεολαιίστικο αντάμωμα στο Καρπενήσι! (2019-07-13 00:00:00.0)
Χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα συναντιούνται από σήμερα στο Καρπενήσι (2019-07-12 00:00:00.0)
Ο Δ. Κουτσούμπας σε Ευρυτανία - Φθιώτιδα (2018-11-30 00:00:00.0)
Εκδρομή - εκδήλωση σε Κορυσχάδες (2008-05-10 00:00:00.0)
Περιοδείες σε Πάτρα, Φθιώτιδα και Ευρυτανία (2002-07-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ