Τετάρτη 31 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Πολύμορφη δραστηριότητα για το δικαίωμα στον αθλητισμό

Για 8η χρονιά θα διοργανωθεί αθλητικό camp

Για μια ακόμα χρονιά η ΚΝΕ κορυφώνει στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της σε ολόκληρη τη χώρα μία πλούσια αθλητική δραστηριότητα που ξεδίπλωσε τη χρονιά που πέρασε. Χιλιάδες νέοι, που συναντηθήκαμε μαζί τους στις μάχες του προηγούμενου διαστήματος, συμμετέχουν στις πρωτοβουλίες αυτές και αναγνωρίζουν την ΚΝΕ ως δύναμη διεκδίκησης και οργάνωσης του αγώνα για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο του αθλητισμού.

Ετσι, και φέτος τα αθλητικά στέκια και οι ξεχωριστές αθλητικές δραστηριότητες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Με περιεχόμενο και μορφές που αναβαθμίζονται χρόνο με το χρόνο καταφέρνουν να προσελκύουν όλο και περισσότερους νέους, να αποτελούν χώρο έκφρασης και να αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος του αθλητισμού.

Στο πλαίσιο των κεντρικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στην Αθήνα, για 8η συνεχόμενη χρονιά το αθλητικό camp δίνει το καθιερωμένο του ραντεβού στο χώρο του Πάρκου Τρίτση. Ηδη για την προετοιμασία του έχουν συγκροτηθεί ομάδες αθλητών που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενώ με πολύμορφες πρωτοβουλίες οι Οργανώσεις προπαγανδίζουν το περιεχόμενο του camp. Μέσα και από την πλούσια πείρα που αποκτήσαμε το προηγούμενο διάστημα από την επαφή των Οργανώσεων με αθλητικά σωματεία, αθλητές και ανθρώπους του χώρου, θέλουμε μέσα από το αθλητικό camp να αναδειχθεί η σημασία και η αναγκαιότητα της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού για τη ζωή και την αγωνιστική διαπαιδαγώγηση των νέων ανθρώπων. Νέοι να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες και να παλέψουν για το δικαίωμά τους στην άθληση.


Το πρόγραμμα του 8ου αθλητικού camp στις κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στην Αθήνα:

14 Σεπτέμβρη: Λαϊκός Αγώνας δρόμου 4 χλμ. και 8 χλμ. στις 10 π.μ. στο χώρο του Πάρκου Τρίτση. Αφετηρία: Πύλη Εργατικών Κατοικιών (Διοβουνιώτη και Σπύρου Μουστακλή).

15 Σεπτέμβρη: Γνωριμία με την Αναρρίχηση. 9 π.μ - 2 μ.μ., αναρριχητικό πεδίο «Αχαρνείς», του ΕΟΣ Αχαρνών.

19 Σεπτέμβρη: Πεζοπορία στην Πάρνηθα για τις αντιπροσωπείες των Κομμουνιστικών Νεολαιών.

Στο Στέκι Αθλητισμού μέσα στο Φεστιβάλ:

19 Σεπτέμβρη: Επιδείξεις μαχητικών αθλημάτων (πάλη, παγκράτιο, πυγμαχία) και ξιφασκίας.

20 Σεπτέμβρη: Γνωριμία με τα αθλήματα του στίβου και παρουσίαση afrofitness, με σύγχρονη αφρικανική μουσική από την ομάδα ANASA.

Στο χώρο θα διεξάγονται επίσης: Τουρνουά σκακιού (μπλιτζ, σιμουλτανέ), τουρνουά πινγκ πονγκ, έκθεση για τον Αθλητισμό. Και τις τρεις μέρες για τις μικρές ηλικίες θα υπάρχουν τοίχος αναρρίχησης και γωνιά γνωριμίας με τα μαχητικά αθλήματα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sportskne@gmail.com


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ