Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ σήμερα και τις επόμενες μέρες

Το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» περνάει με εκδηλώσεις και δραστηριότητες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μεταφέροντας το μήνυμα: «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας... "...θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα..." (Ναζίμ Χικμέτ) Τον Σοσιαλισμό».

Στο πλαίσιο αυτής της προφεστιβαλικής δραστηριότητας, αυτές τις μέρες προγραμματίζονται τα εξής:

Σήμερα Πέμπτη, προβολή ταινίας στην πλατεία Τερψιθέας στην Ανω Πόλη της Θεσσαλονίκης, μετά τις 21.00.

Το Σάββατο 3 Αυγούστου, προφεστιβαλική εκδήλωση στο Λιτόχωρο, στο Θεατράκι, στις 19.00. Την ίδια μέρα, προφεστιβαλική εκδήλωση θα γίνει και στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης, ενώ στο Πολύδροσο Αρτας προγραμματίζεται προβολή ταινίας.

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στη Θάσο, στην πλατεία Καλλιράχης, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με ώρα έναρξης 20.00. Θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Χριστοδουλέα, στέλεχος του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει συναυλία με νεανικό συγκρότημα από το νησί.

Την Τρίτη 6 Αυγούστου θα γίνει προβολή ταινίας στο πάρκο Φωκά στη Χαριλάου (Θεσσαλονίκη), μετά τις 21.00. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη Θάσο, στην πλατεία Μαριών, στις 20.00. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ