Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Σφράγισαν πρόκριση Αρης και Ατρόμητος

Η νίκη στην Κύπρο επι της ΑΕΛ έστειλε τον Αρη στον επόμενο γύρο τoυ Εuropa League

Eurokinissi

Η νίκη στην Κύπρο επι της ΑΕΛ έστειλε τον Αρη στον επόμενο γύρο τoυ Εuropa League
Την πρόκρισή τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League πανηγύρισαν χτες Ατρόμητος και Αρης μετά τις νίκες τους στους αγώνες ρεβάνς του 2ου προκριματικού επί της σλοβακικής Ντουνάικα Στρέντα με 3-2 εντός και της ΑΕ Λεμεσού με 1-0 στην Κύπρο, αντίστοιχα. Πλέον στον επόμενο γύρο ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τη Λέγκια Βαρσοβίας και ο Αρης τη νορβηγική Μολντ που επίσης προκρίθηκαν μετά τις χτεσινές ρεβάνς.

Μίλησε στη ρεβάνς ο Αρης

Μπορεί το 0-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα του να του δυσκόλευε το έργο, όμως ο Αρης κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε κόντρα στην ΑΕΛ στη δεύτερη αναμέτρηση χάρη σε ένα εύστοχο πέναλτι του Νικολά Ντιγκινί στο 14'. Από την πλευρά της η γηπεδούχος ομάδα είχε δοκάρι με τον Νίλσεν Τεϊσέιρα στο 38', ενώ έμεινε με 10 παίκτες στο 83' λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπορίς Γκοντάλ. Σε γενικές γραμμές οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και πίεσαν περισσότερο έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ιντέγε (κέρδισε το πέναλτι).

ΑΕΛ: Βοζίνια, Γκαστανιάγα, Α. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ, Ν. Τεϊσέιρα (65' Ζαρσίνιο), Γουίλερ (52' Αβραάμ), Αντάμοβιτς, Ζντραφκόφσκι, Αγκάνοβιτς, Γκαζαριάν, Χουράδο (52' Κάρλος).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Μπάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Λάρσον (61' Τόνσο), Ντιγκινί, Ιντέγε (86' Μαρτίνες).

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ατρόμητος

Αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα και προς στιγμήν αγχώθηκε, τελικά ο Ατρόμητος κατάφερε να επικρατήσει για δεύτερη φορά μετά το 2-1 εκτός της Ντουνάικα και να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Περιστεριώτες με τον αέρα της πρώτης τους νίκης μπήκαν σαφώς καλύτερα στον αγώνα και χάρη σε ένα σπουδαίο μισάωρο προηγήθηκαν με 2-0, με τα τέρματα των Κατράνη (22') και Μανούσου (28'). Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου χαλάρωσαν αρκετά, έχασαν τη συγκέντρωσή τους με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ξυπνήσουν και να ισοφαρίσουν με τους Ραμίρεζ (53') και Καλμάρ (72' πέν.) προσθέτοντας άγχος στους γηπεδούχους. Τη λύση για τους τελευταίους έδωσε ο Ρισβάνης (76').

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγκερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιδες, Μανούσος, Ενσικουλού, Βέλλιος (60' Καχίλα).

ΝΤΟΥΝΑΪΣΚΑ: Γιέντλιτσκα, Οραβετς (62' Βεζελόφσκι), Κρούζλιακ, Βίντα Μ., Μπλάκμαν (79' Ντίβκοβιτς), Κόστρνα, Κάλμαρ, Ρόναν (46' Βίντα Κ.), Τσμέλιν, Ταϊβό, Ραμίρεζ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ